Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 25.1.2010

Poté co proti Šumperku díky výjezdu do Lille na utkání Evropské ligy fotbalové Slavie a opožděnému příjezdu fanoušků byla návštěva nízká, a výjezd do Pardubic zhatil fotbalový "Víkend šampiónů" v O2 Aréně, proti Teplicím a Chrudimi se fans chystají podpořit náš tým, a pomoci zlomit mu dosavadní nepovedený průběh sezóny, i když proti dvoum největším favoritům celé soutěže bude úloha našeho mužstva nesmírně těžká. Přesto lze očekávat, že díky podpoře nejlepších fanoušků v této republice se naše mužstvo vzepne k výkonu, za který se nebude stydět, a favority minimálně zle potrápí.

V neděli 31.1. od 19:00 sehraje futsalová Slavia utkání proti ambiciózním Teplicím. Teplický klub je ambiciózní nejen na hřišti, ale také v hledištích futsalových hal a do Edenu jich mají dorazit až tři autobusy, což je na halové prostředí výborný počet!

Neměli bychom se proto ani my nechat zahambit a zkrátit si čekání na jarní fotbalovou sezónu v co největším počtu na futsale a ukázat, kdo je v pražských Vršovicích doma! Věřím, že se nás sejde opravdu skvělý počet, den a čas je skvělý, proto všichni do Edenu!

Na utkání je k bývalému fotbalistovi Ivo Ulichovi do hry připraven také bývalý slávista a to Luděk Zelenka, tudíž bude se jistě na co dívat i na hřišti...

V sobotu 6.2. bylo zrušeno přípravné utkání se Salzburkem, proto jsme se v tomto ideálním čase, v sobotu 6.2. od 16:00 rozhodli vyjet povzbudit futsalisty do Chrudimi. Výjezd to Teplic se velmi vyvedl, proto věříme, že do Chrudimi pojede v tuto ideální dobu na párty daleko větší počet.

Budeme se také snažit zajistit když ne úplnou, tak alespoň částečnou dotaci autobusu. Konkrétní informace přineseme o víkendu nebo na začátku příštího týdne. Své předběžné přihlášky zasílejte na mail "Strasak@slaviaultras.cz", abychom předběžně věděli, kolik autobusů vypravit!

Celý článek naleznete na webu ULTRAS SLAVIA zde!

SK Slavia Praha - Balticflora Teplice, neděle 31.1.2010 od 19:00 hodin, sportovní hala EDEN

Era-Pack Chrudim - SK Slavia Praha, sobota 6.2.2010 od 16:00 hodin, zimní stadion Chrudim (utkání vysílá v nezkráceném záznamu ČT4 Sport od 20:00 hodin)

Náš futsalový klub se velmi těší na podporu fanoušků, kteří v hale dokáží vytvořit vynikající prostředí a atmosféru. Pro připomenutí si můžete prohlédnout ve Videogalerii povzbuzování fans při utkání s Bohemians 1905, nebo na stránkách České televize utkání právě s Balticflorou Teplice na půdě soupeře. Děkujeme a těšíme se na vás!

Záznam utkání s Balticflorou Teplice naleznete zde !

(Pozor :) Fanoušci díky kvalitnímu pitnému režimu chodili často na toaletu, což zdrželo autobus, který tak do Teplic dorazil až skoro s desetiminutovým zpožděním.)

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700