Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 31.3.2010

eFutsal - Výborný futsal, prodloužení, a rozhodnutí v penaltovém rozstřelu. To všechno předvedli ve středu večer hráči Slavie a Tanga ve čtvrtém čtvrtfinálovém utkání. Přesnější mušku při penaltách měli tentokrát Pražané a srovnali stav serie na 2:2. Utkání mělo velmi zajímavý průběh s vrcholem v penaltovém rozstřelu, což se přihodilo již potřetí v sérii a to historie ligové play-off nepamatuje. Zápas byl v prvním poločasu vrovnaný, ale iniciativa byla více na straně domácího celku. Ten měl i více gólových šancí, ale Žďánský byl ve formě a do přestávky udržel čisté konto.

Utkání mělo velmi zajímavý průběh s vrcholem v penaltovém rozstřelu, což se přihodilo již potřetí v sérii a to historie ligové play-off nepamatuje. Zápas byl v prvním poločasu vrovnaný, ale iniciativa byla více na straně domácího celku. Ten měl i více gólových šancí, ale Žďánský byl ve formě a do přestávky udržel čisté konto. Trochu překvapivě však zahřmělo na druhé straně. Tři minuty před přestávkou zakončoval svou šanci Josef Havel za Knoblochova záda...

Druhý poločas se nesl ve znamení Slavie o vyrovnání náskoku brněnského týmu, jako se jí to povedlo i v předchozím utkání. Tango hodně slevilo ze svého výkonu v prvním poločasu, zejména hra druhé čtyřky vázla a za jejího působení na hřišti se domácí dostávali do tlaku. Slavia měla rozhodně víc ze hry, ale v koncovce se jí nedařilo a stav 0:1 stále trval.

Před závěrem utkání zkusila Slavia hru v power-play. Na místo brankáře šel Novotný a domácí rozpoutali kolotoč před Žďánského brankou. A když už to vypadalo, že nebudou úspěšní, přišlo to, co si sešívaní zasloužili. Oliva se protáhl po levé straně, nastřelil míč před branku a ten si Josef Havel srazil do vlastní sítě! na časomíře svítil čas 39:46...

První část prodloužení skončila bez branek, ale hned v prdních vteřinách druhé pětiminutovky se báječně trefil Matějka - 2:1! Tango tedy téměř okamžitě sáhlo k power-play a statečně v ní setrvalo až do poslední minuty prodloužení. A v ní se mu podařilo srovnat. Veselovský na zadní tyči nedal Knoblochvi šanci a po výsledku 2:2 se muselo jít do penalt.

V nich se hend na úvod netrefil Vacula a od té chvíle tahalo Tango za kratší konec. Žďánský neměl štěstí jako v minulých rozstřelech a když i Chadzidis trefil jen tyč, bylo po čtvrté sérii rozhodnuto. Slavia, zřejmě zaslouženě, v utkání zvítězila a vynutila si pátý, rozhodující zápas. Ten se hraje již v pátek od 20:00 hod. v Brně.

Slavia Praha - Tango Brno 2:2 (0:1, 1:1) po p.k. 4:2

Branky: 40. Oliva, 46. Matějka - 17. Havel Josef, 50. Veselovský

Celý článek a fotografie na webu eFutsal naleznete zde !

Fotogalerii na webu www.paliol.com naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700