Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 28.10.2010

eFutsal.cz - Derby mezi Bohemians a Slavií přineslo zajímavý souboj, ve kterém nakonec triumfovali domácí hráči. Utkání mělo výbornou atmosféru. Tribuny viděly šest branek. Utkání se odehrálo ve výtečné atmosféře, kterou tentokrát tvořili především hostující fanoušci, kterých přišlo víc než těch domácích. Oběma soupeřům chyběly jedny z opor - na straně domácích Kopecký, hostům Novotný. V 1. poločasu se více prosazovali domácí, kteří si vytvořili velký tlak a vytěžili z něj dvougólový náskok, který byl zasloužený a rozhodně mohl být vyšší.

Jenže po změně stran vyběhla na hrací plochu jiná Slavia. Zatlačila domácí celek na jeho polovinu, ale dlouho se jí nedařilo srovnat skóre. To už domácí hráli bez zraněného Václava Bellady, který si poranil rameno. Až Holečkovo snížení přineslo utkání další rozměr a hosté se snažili o vyrovnání, jednou dokonce nastřelili břevno.

Jenže pak přišel klíčový okamžik utkání, kdy Slavia při rozehrávce ztratila míč, Dlouhý si ho posunul dopředu a našel volného Frohnu, který zvýšil na 3:1. Sešívaní poté sáhli k power-play, která jim vyšla a snížila na 3:2, poslední slovo měl ale domácí brankář Jaroslav Bellada. Ten zachytil míč a poslal ho přes celé hřiště do prázdné branky.

Až tato situace definitivně rozhodla dramatické utkání, ve kterém byla Slavia sice kvalitním soupeřem, ale domácí kralovali celý první poločas a měli i velmi dobrou osmiminutovku po svém zvýšení na 3:1. Pochvalu si zaslouží i diváci, kteří utkání vyzdobili velmi dobrou atmosférou.

Domácí se tak dostali na třetí místo tabulky, kde jsou jen o skóre za Benagem, Slavia zůstává na pátém místě. Oba středeční soupeře pak čeká tento ještě po jednom ligovém utkání, Klokani jedou již v pátek na půdu Jistebníku, Slavia hostí v neděli večer Třinec.

Bohemians 1905 - Slavia Praha 4:2 (2:0)

Fotogalerie Petra Vančury zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700