Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 12.12.2010

První poločas přinesl zcela vyrovnaný futsal s mnoha šancemi na obou stranách. Branku jsme obdrželi hned v úvodu utkání, ale po několika neproměněných šancích jsme se přece jen radovali z vyrovnání. Olivovu střelu neudržel brankář Zrzavý, a Wojnar míč díky svému důrazu dopravil do sítě. Tango se hnalo kupředu, brankář Knobloch byl však v prvním poločasu famózní, a několika vynikajícími zákroky držel mužstvo nad vodou. Naši střelci ale bohužel neměli dostatek klidu v zakončení. Především samostatné nájezdy Matějky a Olivy po gólu volaly.

Neujala se ani individuální akce Zapletala, nebo pěkná střela Hrdiny. A tak jsme v závěru poločasu pokračovali v našich smolných vystoupeních. Matějka tečoval do protipohybu Knoblocha nastřelení Beleje, a domácí opět vedli.

Ve druhém poločasu se dál odehrával vyrovnaný boj. My jsme se ve snaze o vyrovnání opět dopustili fatálních individuálních chyb, které soupeř nemilosrdně potrestal, a dostal se do výrazného náskoku. Jak se ukázalo v závěru, kdybychom si nenechali dát laciné branky, mohli jsme průběh utkání zvrátit v povedené power-play. Bohužel náskok soupeře byl až příliš výrazný, a tak další dvě branky Wojnara, z nichž jedna byla do statistik zapsána jako vlastní Buršíka, jen kosmeticky upravily výsledek.

Soupeři gratulujeme k výhře.

Tango Brno - Slavia Praha 6 : 3 (2 : 1)
Rozhodčí: Gasnárek Michal (7,3), Venc Radek (7,2). Delegát: Rohánek Zdeněk Diváků: 350
Branky: 3. Brůna Martin (Vacula Vojtěch), 18. Belej Michal (Chadzidis Dimostenis), 27. Chadzidis Dimostenis, 32. Buršík Tomáš (Chadzidis Dimostenis), 33. Mareš Michal (Havel Jan), 34. Belej Michal (Veselovský Tomáš), 36. Vlastní - 13. Wojnar Mikoláš (Oliva Petr), 35. Wojnar Mikoláš (Oliva Petr)
ŽK: Havel Josef - 0
Tango Brno: Zrzavý Lukáš, Chadzidis Dimostenis, Outrata Pavel, Mareš Michal, Belej Michal, Havel Jan, Havel Josef, Vacula Vojtěch, Brůna Martin, Buršík Tomáš, Veselovský Tomáš, Kubíček Václav Trenér: Berky Marián
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Oliva Petr, Kokeš Filip, Beránek Jiří, Wojnar Mikoláš, Matějka Tomáš, Svátek Jan, Holeček Michal, Hrdina Martin, Zapletal Petr, Löffler Erik, Vlastní Trenér: Martin Brychta

Záznam na TV COM sledujte zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700