Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 19.12.2010

eFutsal.cz - V pražském Edenu viděli diváci pohledný futsal s vypjatou atmosférou, spoustou branek, dvě červené karty, prostě derby jak se sluší a patří. Nakonec si však díky bleskovému otočení zápasu za 11 sekund odvážejí tři body hráči Benaga Zruč nad Sázavou. Velmi malá návštěva v Edenu sledovala derby mezi Slavií a Benagem, které hned od páté minuty prohrávalo po Matějkově trefě z rohového kopu. Jenže domácím vedení příliš dlouho nevydrželo, po Filingerově nástřelu umístil svou střelu za Knoblocha Gabriel Rick, navíc prakticky totožná situace akorát z druhé strany vyústila v branku Sýkory.

Slavia se ale nevzdávala a po Kosinově narážečce s Holečkem vyrovnala. Právě Holeček navíc sehrál velmi důležitou roli v dalším průběhu utkání, když se při samostatném průniku srazil s Klímou, kterému poté ustřelili nervy a odplivl si na ležícího protihráče a za nesportovní chování viděl červenou kartu. Domácí navíc přesilovku dokonale využili a do šaten tak šli s vedením 3:2

Do druhé dvacetiminutovky vstoupily lépe hráči Benaga, když v šestadvacáté minutě po Rickově nástřelu umístil míč do brány Brožek a o jedenáct sekund později se Rick prosadil samostatně a získal tak podruhé v utkání vedení na stranu svěřenců Beniho Simitčiho. Benago poté muselo čelit tlaku Slavie, která však nedokázala prostřelit skvěle chytajícího Krajče.

Trenér Brychta sáhl již v sedmnácté minutě ke hře bez brankáře, ale ani ta ke vstřelení branky nevedla a navíc se po Filingerově pasu prosadil střelou z otočky Angellot a když navíc dostal v poslední minutě za hru rukou červenou kartu Matějka, bylo o osudu utkání a konečném výsledku 5:3 pro Benago rozhodnuto.

SK Slavia Praha - Benago Zruč n/S. 3:5 (3:2)
Branky: 4., 17. Matějka, 12. Kosina - 6., 26. Rick, 9. Sýkora, 26. Brožek, 37. Angellot.
Slavia: Knobloch, Löffer - Wojnar, Beránek, Holeček, Pacheco, Hrdina, Svátek, Zapletal, Matějka, Kosina.
Benago: Klíma, Krajč - Filinger, Simitči, Brožek, Chrobák, Rick, Sýkora, Angellot, Caio de Oliveira, Fitzel.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700