Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 20.12.2010

V utkání jsme se museli obejít bez několika opor, Olivy, Novotného, nebo Ulicha, přesto jsme podali jeden z nejlepších výkonů poslední doby, a prohrát jsme si nezasloužili. Špatná koncovka nás opět zradila, a bez vstřelených branek se vítězit nedá. Již od začátku utkání bylo vidět, že hosté mají problém s obranou zahrávaných signálů a standardních situací. A právě roh přinesl první branku, když si Matějka zaběhl za Filingera a střelou pod břevno nedal Klímovi šanci. Přesto, že trenér upozorňoval hráče na to, že Benago bude stereotypně zahrávat míče na zadní tyč,

nedokázali jsme si tyto situace pohlídat a inkasovali z nich tři důležité góly. Dva za sebou v polovině prvního poločasu. V prvním případě za Zapletal "zapomněl" za zády Ricka, ve druhém Sýkora využil toho, že od něj "utekl" Kosina. Ten svoji chybu zanedlouho napravil. Po spolupráci s Holečkem na jeden dotek se opřel do balónu a trefil se přesně k tyči, 2:2.

Dramatická situace nastala ke konci prvního dějství. Nabíhajícího Holečka "naremploval" hráč Benaga, ten se střetl s Klímou a narazil do tyče branky. Velmi nebezpečná situace, neposouzená jako faul na našeho hráče. Pokutový kop se nekopal, ale brankář Klíma poněkud nepochopitelně verbálně napadl našeho hráče a plivnul na něj přímo před zraky sudích, a tak se šel oprávněně sprchovat po červené kartě. Přesilovku jsme využili, střelcem byl opět Matějka.

Zbytek poločasu i úvod druhého jsme kontrolovali hru, a nepouštěli Benago do šancí. Soupeř jakoby nevěděl co hrát, v jeho hře panoval chaos, viz úvod poločasu kdy brankář Krajč zůstal s tázavým pohledem k lavičce v polovině hřiště, bez pokynů zda hrát či nehrát power-play. My jsme si vypracovali několik velmi slibných příležitostí, avšak ukázala se naše nejslabší stránka. Koncovka. Svátek, Wojnar, Matějka, Zapletal... šance jsme nedokázali proměnit. A tak přišel trest v podobě vyrovnání. To nás na chvíli srazilo do kolen, a výsledkem byl slepený gól na 3:4.

Zbývalo dost času s výsledkem něco udělat. Měi jsme další šance, ale vyrovnat se nepodařilo. Soupeř samozřejmě při naší hře na hranici rizika dostával prostor ke skórování, podařilo se mu to ale již jen jednou. V závěru byl vyloučen Matějka za hru rukou.

Slavia Praha - Benago Zruč n.S. 3 : 5 (3 : 2)
Rozhodčí: Melničuk Vladimír (7,1), Henych Karel (7,1). Delegát: Poppr Zbyněk Diváků: 300
Branky: 5. Matějka Tomáš (Zapletal Petr), 13. Kosina Jan (Holeček Michal), 18. Matějka Tomáš - 7. Rick Gabriel (Filinger David), 10. Sýkora Radek (De Oliveira Caio), 27. Brožek Daniel (Angellot Garces), 27. Rick Gabriel, 38. Angellot Garces (Filinger David)
ŽK: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav - Filinger David ČK: Matějka Tomáš - Klíma Jan
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav, Wojnar Mikoláš, Beránek Jiří, Holeček Michal, Pacheco Davide, Hrdina Martin, Svátek Jan, Zapletal Petr, Matějka Tomáš, Löffler Erik, Kosina Jan Trenér: Martin Brychta
Benago Zruč n.S.: Klíma Jan, Simitči Agron, Filinger David, Brožek Daniel, Chrobák Marek, Rick Gabriel, Sýkora Radek, Angellot Garces, Krajč Marian, Fitzel Tomáš, De Oliveira Caio Trenér: Beni Simitči

Fotogalerii Ondřeje Hanuše naleznete zde !

Fotogalerii Pavla Lišky naleznete zde!

Fotogalerii Petra Vančury naleznete zde!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700