Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 27.1.2011

V sobotu 29.1.2011 nás čeká nejdelší cesta ve futsalové soutěži. Od 20:00 hodin se představíme proti domácímu SKP Likop Třinec v hale Stars Třinec, o které ti jenž v ní hráli vyprávějí hrůzostrašné příběhy a pochybují o její regulérnosti. Naše mužstvo zde ještě nikdy nehrálo, a tak se necháme překvapit, zda se varování před místním sportovním stánkem zakládají na pravdě, nebo jsou jen lživými fámami. Na podzim jsme Třinci v domácím prostředí podlehli 1:3 v pro nás velmi smolném utkání, ve kterém jsme nedokázali překonat zarputilou obranu soupeře

a inkasovali z brejků. Třetí gól si pak dal vlastní Oliva velmi kuriózním způsobem. Do Třince cestuje mužstvo vlakem. Oslabeno bude o Hrdinu, který v derby s Bohemians inkasoval čtvrtou žlutou kartu.

Domácí jsou v nejvyšší futsalové soutěži nováčkem, jedná se však o velmi vyspělého soupeře, který futsal hrát rozhodně umí. Nečeká nás tak vůbec jednoduché utkání.

Pro ty diváky, kteří nemohou být přímými aktéry utkání připravuje domácí klub video online, i textovou reportáž.

Z webu SKP Třinec:

Utkání SKP LIKOP Třinec - SK Slavia Praha se hraje netradičně v sobotu od 20:00. Čeká nás těžké utkání , ve kterém půjde o asi poslední šanci se poprat o záchranu v nejvyšší futsalové soutěži. Po velmi dobrém posledním domácím utkání s Tangem Brno přijíždí do Třince soupeř , kterého jsme na jeho palubovce porazili 3:1. Věříme, že i v sobotu půjdeme z palubovky jako vítězný tým. V poločasové přestávce Vás opět čeká soutěž o zajímavé ceny. Jak je tomu u domácích zápasů zvykem, zápas bude ,ve spolupráci s naším partnerem firmou JOMA, vysílám živým video přenosem na stránkách www.teamtv.cz . Na www stránkách klubu poběží i psaný online přenos. Těšíme se na Vás v sobotu v hale STaRS.

Webovou prezentaci soupeře naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700