Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 28.1.2011

Deník.cz - Praha – Průměrné utkání před fantastickou návštěvou. To nabídlo derby dvou vršovických rivalů Slavie a Bohemians 1905 v rámci osmnáctého kola nejvyš­ší futsalové soutěže. Na branky chudé utkání ovládla domácí Slavia, která zvítězila 3:1. Úvod střetnutí byl z obou stran velmi opatrný. Za prvních deset minut diváci vážnější příležitost neviděli. I přesto se publikum opravdu skvěle bavilo. Sešívaný kotel rozproudil celou halu a hodně hlasitě připomínal všem aktérům, kdože to dnes hraje v „domácí“ hale. Příznivci Klokanů se nenechali zahanbit a odpovídali slávistickým příznivcům svými chorály.

„Chceme Slávistům ukázat, že to není jen jejich hala. Fotbal se teprve probouzí, tak jsme přišli povzbudit futsalisty. Je tu skvělá atmosféra, doufám, že to obrátíme a vyhrajeme,“ mínil o poločasové přestávce příznivec zelenobílých Michal.

(Chtěli ukázat ale neukázali... :) EDEN je naše hala !!! :))

Po úvodní dvacetiminutovce vedla slávistická družina 1:0 díky brance Michala Holečka.

Hned v začátku druhého poločasu viděl zaplněný Eden druhý gól v síti gólmana Bohemians 1905 Jaroslava Bellady. Po autu se prosadil Jiří Beránek.

Příznivců hostujícího týmu ve druhé polovině utkání viditelně ubylo a domácí sektor svoji převahu dával Klokanům pocítit. Nepříliš pohledné utkání provázelo v jeho závěru neutuchající povzbuzování příznivců červenobílích.

Hosté většinu poslední tříminutovky odehráli v power play a v jíjím úvodu inkasovali po trefě Novotného přes celé hřiště. Klokani se nevzdali a v pokračujícím tlaku vsítili svoji jedinou branku utkání, když se i díky štěstěně prosadil Vodecký.

To bylo vše podstatné co se na palubovce odehrálo. Poté následovala zhruba pětiminutová děkovačka domácích futsalistů, kteří si přítomnost fanoušků viditelně kvitovali.

„Fanoušci jsou náš další hráč, vytvořili nám skvělou kulisu po celou dobu utkání. Je fantastické hrát před takovýmto publikem,“ uvedl po utkání domácí brankář Ondřej Knobloch.

Branky: Holeček, Beránek, Novotný – Vodecký. Diváků: 1000.

Článek na stránkách Pražského deníku čtěte zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700