Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 1.2.2011

Deník.cz - Třinec – V devatenáctém kole futsalové nejvyšší soutěže si další tři body připsali hráči pražské Slavie. Ti zvítězili na hřišti posledního Třince brankou Novotného z poslední minuty střetnutí. Proti Slavii, která pár kol zpátky byla jedním ze dvou celků, na jejichž úkor by se mohli Třinečtí zachránit, domácí hráči nezačali špatně. Vynutili si viditelnou převahu, která začala plodit gólové šance. Csikán brankáře Knoblocha nadvakrát nepřekonal, Stoszek také ne, neprosadil se ani Lakák. Když už pak Stoszek po Cieslarově přihrávce překonal Knoblocha blafákem,

míč vykopl z brány jeden z hostujících obránců. Vzápětí před gólmanem Pražanů neuspěl ani Duda. Tři minuty před přestávkou se Likop díky akci Cieslara a střele Stoszka konečně ujal zaslouženého vedení. Hned nato před bránou neuspěli Sikora s Lalákem. „Slávisté nevěděli, kde jim hlava stojí. Klidně jsme mohli vyhrávat tak 5:1,“ poznamenal trenér Likopu Josef Cieslar starší.

Po obrátce se obraz hry změnil. Hosté přidali a do gólových šancí se začali dostávat také oni. Třinecký gólman Hekera nedovolil skórovat Wojnarovi, Zapletalovi a Novotnému, střelu Olivy vytáhl na tyč. Gól mohli dát také domácí, ale Mendrok na gólmana nevyzrál a Dudova střela zavadila o tyč.

Ve 34. minutě Slávista Zapletal střelou odraženou od tyče srovnal účet utkání. Ne však na dlouho, protože už za tři minuty Stoszek dorazil střelu Csikána a dal svému týmu naději. Ta však Třineckým dlouho nevydržela.

Slavisté při hře bez brankáře po spolupráci Olivy s Wojnarem vyrovnali, a když se poté o power play pokusili domácí, Novotný střelou do prázdné brány rozhodl.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700