Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 13.9.2009

V netradičním čase v neděli od 11:00 hodin a v jiné hale jsme museli odehrát poslední domácí utkání proti Jistebníku, které se navíc dle původního losu mělo hrát na půdě soupeře. V původním termínu našeho domácího utkání byla zcela obsazená hala v Edenu tradičním turnajem, a tak jsme soupeře požádali o výměnu pořadatelství. Jistebník nám v této věci vyšel vstříc, ale přes původní slib ze strany správce haly se nakonec ukázalo, že ani v novém termínu se do haly nevejdeme tak jak potřebujeme.

Navrhli jsme soupeři několik víkendových termínů, ve kterých by bylo možné v Edenu před fanoušky hrát, ale bohužel žádný z termínů, ať to byl náš tradiční páteční čas, nebo neděle podvečer, soupeř neakceptoval. Proto jsme se museli velmi neradi stěhovat výjimečně do haly jiné, ve které jsme kdysi působili ve druhé nejvyšší soutěži. Čas jsme si mohli dle futsalových řádů zvolit v rozmezí ve kterém jsme tak učinili.

Přes tyto obtíže si skupina fanoušků cestu do haly našla a vytvořila báječnou atmosféru, za kterou klub velmi děkuje. Fandové byli tentokrát jistě rozhodujícím faktorem, který přispěl k tomu, že náš bojovný výkon byl nakonec oceněn třemi získanými body.

SK Slavia Praha futsal děkuje FANS SKS !!!!!!!!!!!!!!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700