Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 3.10.2009

Po nevydařeném domácím utkání s Helasem Brno, jsme s návratem zkušeného Ulicha do sestavy předvedli kvalitní bojovný výkon, dokázali reagovat na branku hned ve 30 vteřině utkání, a pak již po celý zápas třímali jeho otěže ve svých rukou. Velkým pozitivem je, že téměř všechny branky jsme vstřelili po nacvičených herních situacích, a začíná se tak projevovat zvýšené tréninkové úsilí pod vedením trenéra Nedvěda. V brance dostal tentokrát přednost Bellada před zkušeným Knoblochem.

Na tréninku po utkání s Brnem si hráči vyříkali nedostatky, chyby trenér ukázal a rozebral i za pomoci videa, a na hřišti to bylo znát. Hráči bojovali a rvali se o výsledek. Začátek však ideální nebyl, neboť po několika smolných odrazech míče v našem brankovišti zůstal Málko před prázdnou brankou a poslal domácí do vedení. Nás však branka nakopla a rychlými kombinacemi na jeden dotek jsme začali ohrožovat Gruntoráda. Už ve čtvrté minutě zakončoval pohlednou kombinaci Oliva, o další dvě minuty později nás o krok dopředu poslal Hrdina, opět po velmi pěkné akci celé čtveřice, a perfektní příhře Pleyera. Vzrušení poté vyvolaly zákroky na Ulicha a Hrdinu ve vyložených šancích, které dle našeho názoru volaly po pokutových kopech, a karetních trestech. Na dvoubranový rozdíl zvýšil Macháček, kterého nezištně našel Bejda, brance opět předcházela rychlá a dobře řešená kombinace.

I začátek druhého poločasu jsme zaspali, a opět při nás štěstí nestálo. Nejprve sice Gruntorád zahrál rukou mimo brankoviště, avšak neviděn arbitry, po následném protiútoku míč bloudil brankovištěm, nedařilo se jej odkopnout, až nakonec skočil na noze Okleštěka, který jej uklidil do sítě. Domácí začali hrát více na riziko, tlačili nás na naši polovinu, naše obrana však pracovala spolehlivě, a vyráželi jsme do rychlých brejků. Hráči se však předháněli ve spalování i těch nejvyloženějších šancí, v čemž vynikal hlavně Holeček. Branku nakonec vstřelil až Bejda, který zužitkoval akci Matějky. Šest minut před koncem to však zase bylo jen o gól, korigoval opět Okleštěk. Ještě než Šumperk stačil hrát power-play, znovu jsme dokázali dát gól. Trefil se opět Bejda, tentokrát po akci Macháčka. Výhru mohl završit Oliva, před zcela prázdnou brankou ale ještě hledal spoluhráče. Důležité tři body jsme však přesto dokázali ze Šumperka odvézt.

Delta Real Šumperk - Slavia Praha 3 : 5 (1 : 3)

Rozhodčí: Czene Pavel (7,5), Honěk Jiří (7,5). Delegát: Starý Ladislav Diváků: 330
Branky: 1. Málko Martin (Okleštěk Lukáš), 22. Okleštěk Lukáš, 34. Okleštěk Lukáš (Šinogl Matěj) - 4. Oliva Petr (Bejda Stanislav), 6. Hrdina Martin (Pleyer Petr), 14. Macháček Roman (Bejda Stanislav), 28. Bejda Stanislav (Matějka Tomáš), 35. Bejda Stanislav (Macháček Roman)
ŽK: Málko Ondřej, Okleštěk Lukáš - Hrdina Martin
Delta Real Šumperk: Gruntorád Martin, Kreizl Martin, Málko Martin, Václavský Ladislav, Šinogl Matěj, Málko Ondřej, Okleštěk Lukáš, Navrátil Petr, Tezner Jiří, Strnad Martin, Macek Martin
Slavia Praha: Bellada Jaroslav, Knobloch Ondřej, Hrdina Martin, Kamenický Jaroslav, Ulich Ivo, Holeček Michal, Macháček Roman, Bejda Stanislav, Oliva Petr, Pleyer Petr, Matějka Tomáš, Brychta Jiří Trenér: Nedvěd

Kompletní statistika na webu eFutsal zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700