Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 12.10.2009

Proti rezervě "Bohemky" dnes nastoupila naše juniorka, která se musela obejít bez nemocného Blažka a Brychty, který se omluvil z pracovních důvodů. Do utkání jsme tedy nastoupili pouze se sedmi hráči( jedním hráčem U-16 a hned třemi hráči U-18) a nechali některé naše opory hrát delší čas, což se vyplatilo a hernímu projevu to jenom propělo. Utkání začal lépe soupeř, kdy si Turek naběhl na dlouhý centr a potrestal naše zaváhání. To však bylo od soupeře v první polovině vše a my jasně ovládli hru a bohužel jsme zahazovali jasné šance jak na běžícím pásu.

K první naší brance zavelel Imlauf, který krásně vyvezl míč, posunul na Menšíka, který udělal z obránce kuželku a nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Za nerozhodného stavu 1:1 skončil poločas.
Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem podržet míč a začít proměňovat šance což se nám povedlo a díky střeleckému koncertu Michal Kuchárika jenž vstřelil všechny 4 branky druhé půle jsme zcela zaslouženě vyhráli 5:2. Pozitivem dnešního utkání byla radikálně zlepšená týmová hra a individuální výkony Kuchárika, Imlaufa, Menšíka a Konyi. Za zmínku také stojí debut 16letého kosíka, který rozhodně nezklamal a ukázal, že při doladění taktických dovedností může v přeboru nastupovat pravidelně.

SK Slavia Praha "B" - Bohemians Praha "B" 5:2(1:1)

sestava: Löffler - Kuchárik, Tomek, Imlauf, - Menšík, Konya, Míča, Kosík

branky: Menšík, Kuchárik 4

nejlepší hráč: Kuchárik, Menšík, Imlauf

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700