Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 24.10.2009

Tango Brno dlouhodobě vybudovalo velmi kvalitní tým, který má vysoké ambice. Byť je nováčkem, v současné době vede ligovou tabulku. I proto jsme věděli, že nás nečeká lehké utkání, což bylo navíc umocněno několika zraněními hráčů základní sestavy. Především absence Olivy je citelná ztráta. O to víc jsme čekali, že hráči širšího kádru se poperou o svoji příležitost a budou se snažit dokázat realizačnímu týmu, že kvalitativně do mužstva patří. Výkon a přístup v prvním poločasu tomu však vůbec neodpovídal a tak to nemohlo dopadnout jinak, než že soupeř vedl 4:1.

Nedostatek bojovnosti, nedůraz v osobních soubojích, laxní přístup ke hře, neplnění taktických pokynů. Tak jsme hráli první polovinu utkání. Na první branku, která padla po hrubé chybě Maříka, soupeř odpověděl ztrátou v rozehrávce, a Pleyer trestal na 1:1, pak jsme však ještě třikrát inkasovali, a byli zralí na ručník, neboť soupeř měl ještě několik dalších vyložených šancí, které zlikvidoval Jarda Bellada, nebo střelci Tanga "vyhořeli". Výsledek pro nás po prvním poločasu byl milosrdný.

Druhé dějství přineslo úplně jiný futsal. Zatlačili jsme domácí na jejich polovinu, bojovali o každý míč, a nakonec byli blízko zisku bodů. Po brankách Kamenického a Bejdy, kterými jsme se dostali domácím na "dostřel" jediného gólu jsme měli celou řadu dalších vyložených brankových příležitostií. Kdybychom proměnili jen polovinu, bezpečně jsme v utkání zvítězili, ovšem na kdyby se nehraje. Naši střelci nedokázali počtvrté dostat míč do sítě, a tak soupeř nakonec v závěru pečetil svoji výhru do naší již opuštěné branky při neúspěšné power-play.

Utkání přineslo kvalitní futsal, ve výborné atmosféře, kterou vytvořila početná skupina brněnských příznivců. Remíza by byla spravedlivým výsledkem dění na hřišti. Gratulujeme soupeři k vítězství.

Tango Brno - Slavia Praha 5 : 3 (4 : 1)

Rozhodčí: Lasch Jiří (7,7), Milner Michal (7,7). Delegát: Pelikán Martin Diváků: 300
Branky: 2. Belej Michal (Chadzidis Dimostenis), 10. Peška Lukáš (Blažej Vít), 14. Belej Michal (Chadzidis Dimostenis), 17. Outrata Pavel (Belej Michal), 39. Belej Michal - 6. Pleyer Petr, 29. Kamenický Jaroslav (Bejda Stanislav), 34. Bejda Stanislav (Matějka Tomáš)
ŽK: Blažej Vít - Hrdina Martin, Kosina Jan
Tango Brno: Žďánský Jakub, Zrzavý Lukáš, Chadzidis Dimostenis, Outrata Pavel, Blažej Vít, Vlach Aleš, Vacula Vojtěch, Dufek Aleš, Belej Michal, Peška Lukáš, Havel Jan, Veselovský Tomáš Trenér: Korený
Slavia Praha: Bellada Jaroslav, Knobloch Ondřej, Hrdina Martin, Bejda Stanislav, Ulich Ivo, Kamenický Jaroslav, Matějka Tomáš, Pleyer Petr, Kosina Jan, Brychta Jiří, Mařík Stanislav, Konya Tomáš Trenér: Nedvěd

Webovou prezentaci soupeře naleznete zde s komentářem k našemu utkání !

Záznam celého utkání na TVCOM.cz naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700