Autor: slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 25.3.2017

Futsalisté Slavie výsledkově zabrali v pravý čas a v předposledním kole Chance futsal ligy porazili vysoko Démony Česká Lípa na jejich palubovce 8:1! V prvním poločase se trefili Ondřej Míča a Michal Salák, po přestávce pak přidali další branky Martin Brychta, Radim Záruba, Martin Směřička a Jiří Novotný. Michal Salák se zapsal do listiny střelců ještě dvakrát a v poslední minutě uzavřel hattrick.

Slávisté díky tříbodovému zisku poskočili tabulkou na šesté místo a v posledním zápase příští pátek od 20 hodin v Edenu budou mít možnost proti Interobalu Plzeň zabojovat o páté místo. Každopádně si vítězstvím v České Lípě zajistili definitivně místo v play-off a v tuto chvíli je jasné, že se ve čtvrtfinále vyhnou ERA-PACKU Chrudim.

Hodnocení trenérů:

Martin Brychta (Slavia)
: „Vyhráli jsme zaslouženě, mohli jsme nastřílet ještě více branek. Za rozhodnutého stavu jsme polevili a chvíli to trvalo, než jsme se znovu dostali do tempa. Teď musíme potvrdit vzestup tabulkou i v posledním kole, ostatní výsledky nám trochu nahrály.“

Karel Kruliš (Česká Lípa)
: „Do 17. min prvního poločasu to vypadalo, že zápas zvládneme. Ale co se potom stalo, si nedovedu vysvětlit. Nedáme šance a vzápětí dostaneme dva laciné góly. O přestávce si řekneme, že když budeme hrát pořád stejně, půjde to, ale Slavia ukázala, jakou má sílu a totálně náš přejela. My se sesypali jak domeček z karet.

Démoni Česká Lípa – SK Slavia Praha 1:8 (0:2)
Branky: 39. Bejda (Žampa) – 16. Míča, 18. Salák (Brychta), 24. Salák (Novotný), 25. Brychta, 26. Záruba (Hrdina), 37. Směřička (Hrdina), 37. Novotný (Salák), 40. Salák
Česká Lípa: Kirov (Kroupa) – Kostič, Havrda, Švec, Havlásek, Bejda, Fichtner, Bejda, Bialek, Žampa, Šafář
Slavia: Garčár (Roshan) – Brychta, Záruba, Novotný, Salák, Lištvan, Oliva, Směřička, Míča, Hrdina, Matějka, Wojnar
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700