Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 3.10.2017

Slavia v pátém kole 1.FUTSAL ligy neuspěla v Lovosicích proti Gardenline Litoměřice, se kterými prohrála 3:5. Hattrickem se blýskl Ondřej Míča, slávisté ale doplatili na to, že další řadu šancí nevyužili. První branku v utkání vstřelili domácí v osmé minutě, když Kubíčka prostřelil se štěstím ze střední vzdálenosti Krok. Slávisté měli hned několik možností ke srovnání skóre, ale Jiří Novotný netrefil dobře před brankou Lištvánovu přihrávku, dvakrát proti Vavrekovi neuspěl Vojtěch Turek, který naskočil v průběhu prvního poločasu. Také Gardenline ovšem mohl zvýšit, své spoluhráče ale držel - jak už je v této sezoně zvykem - dobrými zákroky brankář Václav Kubíček. V závěru poločasu mu pomohla i tyčka.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, už ve 22. minutě přidal druhou branku Zapletal. Další šanci zlikvidoval skvělým vyběhnutím Kubíček. Červenobílí pak útočili do zformovaného bloku, soupeř vyrážel do protiútoků. Slavia však začala mít brzo navrch fyzicky, nejprve snížil ránou z dálky Ondřej Míča, pak Djokica Arsovski trefil tyčku. Hrdina přestřelil ve 28. minutě branku.

Ve 32. minutě bohužel pro Slavii přidali domácí třetí gól, Krok se prosadil po protiútoku po chybě ve slávistické rozehrávce.

Sešívaní se střelecky prosadili až při power play v závěru, kdy Míča završil hattick, i během power play měli slávistké další šance, které zůstaly nevyužity, ty největší měli Martin Směřička a Antonín Hrdina, oba střelecké pokusy ale minuly branku. S klaksonem uzavřel skóre přes celé hřiště Vagnao.

Komentáře:

Nenad Veljkovič:
"Vyhrál soupeř, který využil své šance. Dnes platilo to, jak říkáte: nedáš, dostaneš. Měli jsme příležitosti, které jsme měli prostě využít, bez toho nemůžeme být úspěšní. I o přestávce jsme říkali hráčům, že si šance vytváříme, že to přijde a branky nastřílíme. To nám ale nakonec vyšlo až v power play, kdy byl soupeř unavený. Měl bych o naše výsledky obavy, kdybychom si šance nevytvářeli, ale my je máme. Musíme zlepšit koncovku."

Ondřej Míča:
Máme nula bodů, prohráli jsme, radost z hattricku nemám. V prvním poločase jsme byli víc na balonu, ale nestříleli jsme, nabádali jsme se k tomu, abychom to zlepšili. Bez střelby je těžké vyhrávat."

Záznam na webu České televize ZDE!


Gardenline Litoměřice - SK Slavia Praha 5:3 (1:0)
Branky a nahrávky
:Branky: 9. Krok (Tichý), 22. Zapletal (Matheus), 32. Krok (Zapletal), 38. Zapletal (Vavrek), 40. Vagnao (Kovács) - 25. Míča (Směřička), 37. Míča (Novotný), 40. Míča (Novotný).
LitoměřiceVavrek (Mareš) – Matheus, Zapletal, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Tichý.
SlaviaKubíček (Žežulka) – Brychta, Směřička, Novotný, Sedláček, Turek, Arsovski, Lištván, Homola (C), Míča, Hrdina, Hájek, Garčár.




 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700