Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 20.9.2019

Slávisté v pátek večer v Edenu zaznamenali nejvyšší výhru ve své historii, když do sítě Dynama PCO České Budějovice nastříleli sedmnáct branek a nedostali ani jedinou. Nováček soutěže přijel do Edenu v oslabené sestavě a se slávisty vydržel držet tempo hry jen v úvodu. Svěřenci Ivana Božoviče pak svými kombinacemi obranu soupeře rozebírali a stříleli branky. Hattrick si připsali Radim Záruba, Jan Homola a Martin Směřička. Dvě branky dal Martin Brychta, po jedné pak přidali všichni ostatní hráči.

Čisté konto vychytal Adam Vondráček, který nastoupil v brance místo zraněného Marka Karpiaka, musel zastoupit i Jana Žežulku, kterého trápil zánět spojivek.

Komentáře po utkání:

Adam Vondráček (Slavia):
 "Jsem rád, že se mi podařilo vychytat první nulu, při vysokém vedení už se kluci tolik nevraceli, tak jsem si docela zachytal. O tom, že budu hrát jsem se dozvěděl, až před utkáním, měl chytat Honza Žežulka, ale trápí ho zánět spojivek."

Martin Směříčka (Slavia):
"Byl to pro nás dobrý zápas, zahráli jsme si, zastříleli, spravili jsme si po prohře v Plzni náladu. Těší nás i to, že jsme neinkasovali."

Ondřej Hačka (Dynamo): "Těžko se mi něco k tomu říká, nebyli jsme tu v kompletním složení. Kdyby nás tu bylo víc, tak by to určitě vypadalo jinak. Je pravda, že jsme se na začátku docela chytili, pak jsme si ale nechali nastřílet spoustu branek po brejcích, je z toho hrozný výsledek. Určitě máme navíc."

SK Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 17:0 (8:0)
Branky: 6. Hájek, 9. Záruba (Radovanovič), 13. Křemen, 17. Brychta (Směřička), 17. Homola (Směřička), 17. Brychta (Směřička), 18. Směřička, 20. Jošt (Hájek), 21. Směřička (Radovanovič), 21. Směřička (Radovanovič), 22. Benát (vla.), 25. Záruba (Homola), 32. Sláma (Radovanovič), 33. Záruba (Radovanovič), 37. Klíma (Jošt), 37. Homola, 40. Homola (Sláma)
SK Slavia Praha: Vondráček (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola, Záruba, Hájek, Křemen
Dynamo PCO České Budějovice: Jasenský (21. Pícha) – Prokeš, Pouzar, Benát, Lengyel, Hačka, Hrbáč
Rozhodčí: Čurda, Nagy
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700