Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 19.8.2020

Všechny branky druhého letního přípravného utkání slávistů padly hned v prvním poločase, kdy se domácí Chrudim prosadila čtyřikrát. Trenér David Filinger na vývoj utkání zareagoval o přestávce, prostřídal formace a Slavia už další branky neinkasovala. Naopak dvě dobré šance měl David Jošt a další pak Aleix Navarro.

Nejblíže ke gólu měl v prvním dějství Radim Záruba, který trefil v úvodu zápasu tyč a Jan Homola, který v další příležitosti nepřekonal zblízka Litviněnka. Do utkání nezasáhli mladí hráči, kteří dostanou prostor v pohárovém střetnutí a přátelském utkání proti Démonům Česká Lípa. Kvůli drobným zdravotním problémům chyběl také Filip Vaktor.

Komentáře po utkání:

David Filinger:
"Zápas mi hodně ukázal, s prvním poločasem jsem byl nespokojený, Chrudim byla živější, pohyblivější, měla víc chuti hrát. Druhý poločas byl lepší, nedostali jsme branku, měli jsme i pár šancí, mohlo to skončit o dva góly. Ale na tom tolik nezáleží, mně to otevřelo oči, musíme ještě hodně potrénovat s balónem, je před námi hodně práce."

FK Chrudim - SK Slavia Praha 4:0 (4:0)
Branky:
6. Pavel Drozd, 8. Leovski vlastní, 16. Pavel Drozd, 17. David Drozd
FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) - Everton, Roman Mareš, Max, Koudelka, Pavel Drozd, David Drozd, Doša, Balog, Felipe, Malý, Kubát, Mužík. Trenér: Conde
Slavia: Žežulka (Karpiak) - Brychta, Daniel, Homola, Jošt, Křemen, Leovski, Sláma, Záruba, Vondráček, Mayor, Navarro. Trenér: Filinger
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700