Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 1.3.2014

Ve čtrnáctém kole jsme se utkali se soupeřem, který je sice v tabulce hluboko pod námi, ale herní kvalitou, jak jsme se mohli sami přesvědčit, patří podstatně výš . Odpovídal tomu i úvod utkání, kdy se celých osm minut hrálo bez většího ohrožení jedné či druhé branky. Hra se odvíjela více jak svižně ve středu pole, ale jak už bylo napsáno, bez zakončení. K tomu se první dostali hosté a ujali se vedení, na které jsme však dokázali obratem reagovat a dokonce první poločas vstřelili o branku více. Druhé dějství se odehrávalo ve stejném duchu, přestože jsme hráče o přestávce nabádali k uklidnění hry a snaze častěji a déle držet míč na našich sálovkách. Nestalo se tak, a nutno v tomto bodě poznamenat, že přítomnost nejmenovaných ligových fotbalistů na straně soupeře, vedlo některé naše hráče k pocitu, že je třeba ukázat, kde je skutečná herní kvalita jednotlivce. To však vedlo jen a jen k tomu, že trpěla hra celého týmu a výsledek byl spíše negativní. Možná by stálo za to ujasnit si pojem kolektivní sport, ale to už je otázka na delší rozbor. Závěrem je nutno přiznat, že kvalita soupeře byla podstatně větší, než výsledek napovídá. Poděkování i přesto patří všem nominovaným a doufáme, že v příštím kole s vedoucím Chemcomexem, bude hra zase vypadat jinak.

SK Slavia Praha „B“ - Ekobet Sněhuláci 6 : 4 (3 : 2)
Sestava : Pytloun Jaroslav – Pytloun Ladislav, Vejvoda Michal, Hrdina Antonín, Žampa Viktor, Konya Tomáš, Eisenreich Jindřich
Branky: 9´ Eisenreich (Vejvoda), 10´ Konya (Vejvoda), 12´ Hrdina, 28´ Eisenreich (Hrdina), 43´ Vejvoda (Žampa), 45´ Vejvoda (Eisenreich)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700