Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.2.2016

Základní část futsalové Chance Futsal ligy se blíží ke svému závěru a červenobílé futsalisty čeká v neděli bez nadsázky téměř její vrchol. V přímém duelu o třetí místo se slávisté v Edenu střetnou s rozjetým SK Interobal Plzeň, který ve svém posledním utkání porazil Nejzbach Vysoké Mýto 7:0.

Proč je tak důležité urvat v závěrečné tabulce základní části třetí příčku?

„S mírnou nadsázkou se dá říct, že je ve hře cesta k medailím! Třetí tým má na začátku čtvrtfinále výhodu domácího prostředí a tedy větší šanci vybojovat postup do semifinále a sáhnout si na bronz,“ vysvětluje předseda futsalové Slavie Daniel Kolman. „Navíc by v případném semifinále nešel na Chrudim,“ dodává.

Slávisté také tomuto utkání podřídili přípravu, neriskovali zbytečné komplikace u hráčů, kteří měli drobné zdravotní problémy. Navíc se v týmu objevila nová posila – Jakub Kiliján.

SK Interobal Plzeň si na červenobílé věří. V posledním kole Západočeši porazili Nejzbach Vysoké Mýto vysoko 7:0, v tom předcházejícím uhráli solidní výsledek 2:4 s Chrudimí. Velkým bojem už byl první letošní vzájemný zápas obou soupeřů – v 8. kole na začátku listopadu slávisté vyhráli v Plzni 5:3. Hattrickem se tehdy blýskl útočník Michal Vejvoda.

A napínavá bitva o každý míč se dá čekat i v neděli. Velmi důležitou roli mohou sehrát fanoušci. „Naši příznivci umí hráče hnát za vítězstvím a vytvořit v hale dokonalé domácí prostředí. Musím říct, že na jejich pomoc budeme v neděli hodně spoléhat, potřebujeme, aby nám pomohli nasměrovat závěr sezony tím správným směrem,“ dodává šéf sešívaných futsalistů Daniel Kolman.

Zápas proti SK Interobalu Plzeň začíná v neděli 28. února v 19:45. Po skončení zápasu fotbalové Slavie s Baníkem se stačí přesunout do naší haly v Edenu! Buďte u toho a pomozte v boji o třetí místo!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700