Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 6.3.2017

Fotbalová Slavie bravurně zvládla svůj souboj s mistrovskou Plzní, kterou dokázala týmovým a bojovným výkonem o branku porazit. Možná ještě těžší úkol čeká na konci týdne futsalisty, kteří v Edenu přivítají české mistry z Chrudimi.  Hraje se v neděli hned po skončení fotbalového zápasu proti Teplicím.

Všichni fanoušci s platnou vstupenkou na fotbalovou ligu nebo permanentkou mají vstup na futsal zadarmo!

Slávisté bojují o co nejlepší postavení v tabulce před play-off, v posledních měsících zvýšili počet tréninků a věří, že tentokrát budou ERA-PACKU přinejmenším vyrovnaným soupeřem. Chrudim je již jistým vítězem základní části Chance futsal ligy, vyhrála šestnáct zápasů a třikrát remizovala, ani jednou nepoznala hořkost porážky.

„Stejně jako fotbalová Slavia se může opřít o svoje fanoušky, tak i my věříme, že přijdou podpořit futsalisty a společně dokážeme i tak silného soupeře potrápit. Společně jsme silnější platí i v hale v Edenu,“ burcuje příznivce červenobílých barev předseda klubu Daniel Kolman, který společně s Davidem Kalivodou a Zdeňkem Šenkeříkem fandil na tribuně fotbalové Slavii proti Plzni a ani Teplice si v této sestavě určitě nenechají ujít.

Výkop utkání je v 19:30, přesně tak, aby se všichni stačili přesunout z fotbalového stadionu do haly! Přijďte sešívaný tým povzbudit i vy!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700