Autor: Benago.cz   Vloženo dne: 13.9.2016

V pátek 16.9 se ve Zruči nad Sázavou utkáme v repríze loňského semifinále play-off s domácím Benagem. Vzhledem k nesportovním událostem, které se odehrály v hledišti především v rámci čtvrtého semifinále na palubovce v Edenu, plánuje domácí klub opatření, které by těmto projevům měly zabránit. Prohlášení z webové stránky soupeře zveřejňujeme v plném znění a fanoušky, kteří se případně na utkání chystají, vyzýváme ke sportovnímu povzbuzování našeho klubu.

Benago Zruč nad Sázavou - SK Slavia Praha
Pátek 16.9, 20:30 hodin, sportovní hala Zruč nad Sázavou


Prohlášení klubu Benago Zruč nad Sázavou:

"Vážení přátelé, je před námi první domácí zápas nové sezóny, ve kterém hostíme pražskou Slávii. Půjde určitě o atraktivní souboj, který bezesporu naváže na sezónu loňskou, kdy byly vzájemné duely jedny z nejdramatičtějších v ročníku.

Bohužel zároveň musíme připomenout i negativum zápasů na půdě Slávie a také předtím v naše hale ve Zruči - a to byli naprosto nepřístojné chování tzv.slávistických fanoušků. Ti v ochozech uráželi nejen Benago jako klub, ale i jednotlivé hráče a víceméně až xenofobní a rasistické urážky směřovaly i k členům rodiny majitelů klubu v hledišti.

Abychom předešli obdobnému chování slávistických fanoušků u nás ve Zruči nad Sázavou a případným konfliktům s našimi příznivci a vzhledem k tomu, že závěry disciplinární komise nebyly v minulé sezóně z našeho pohledu odpovídající skutečnosti, chceme touto cestou vzkázat, že v případě opakování stejných prohřešků budou dotyční vyvedeni z haly!!! To se samozřejmě netýká rodinných příslušníků hráčů a funkcionářů Slávie, kteří budou ve Zruči srdečně vítáni.

Věřte, tuto skutečnost neděláme rozhodně rádi, ale po poradě vedení klubu k ní sáhneme už kvůli tomu, že utkání bude vysíláno přímým přenosem internetovou televizní společností a klub Benago má absolutní zájem, aby jeho zápasy neměly jenom sportovní, ale i společenskou úroveň. A tu si ve zručské hale v nové sezóně kazit neukázněnými fanoušky soupeře nenecháme!!!

Děkujeme za pochopení

S pozdravem
Vedení klubu Benago Zruč nad Sázavou"
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700