Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 31.1.2017

Podruhé za sebou mimo hlavní město vyrazí slávisté za svým dalším soupeřem. Tentokrát je čeká cesta do Brna, kde v pátek změří síly s Rádiem Krokodýl Helas Brno.

„Helas v posledním kole vyhrál v Třinci, bude to pro ně velké povzbuzení. My musíme utkání proti Litoměřicím hodit za hlavu a připravit se na soupeře, který hraje trochu jiným stylem. Očekávám velice bojovné utkání z obou stran,“ říká před páteční nevyzpytatelnou cestou po D1 trenér Martin Brychta.

„Co se týká naší marodky, poslední utkání nedohrál kvůli zranění kotníku Jan Homola, jeho start je přinejmenším nejistý, chybět nám bude i Jiří Novotný. Musíme se tím vyrovnat a potvrdit herní zlepšení z posledních dvou utkání,“ dodává.

Jeho slova o dobré náladě v soupeřově táboře potvrzuje kapitán a největší hvězda týmu David Cupák. „Chceme potvrdit body, které jsme získali v Třinci. Myslím si, že v zápase příliš branek padat nebude. Oba týmy mají velmi kvalitní brankáře. Navíc Slavii bude chybět vykartovaný Jirka Novotný. Pokud se nic zásadního nestane, sestava zůstane stejná jako v zápase v Třinci.“

U týmu v nedávné době skončil trenér české reprezentace do 21 let Marek Kopecký, stalo se to po zápase s Chrudimí. V současné době je Helas na pátém místě tabulky, má o jeden bod víc než červenobílí, kteří jsou sedmí.

Soupeři se na podzim utkali v Edenu v říjnu, souboj skončil nerozhodně 2:2. Za Slavii se trefili Hrdina a Novotný, obě branky Brna dal Vojtěch Cupák. Všechny branky padly v prvním poločase.

Zápas má výkop v pátek ve sportovní hale Vodova v 19:30.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700