Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 22.3.2017

Už není kam uhnout. Slávistické futsalisty čekají poslední dvě kola základní části Chance Futsal ligy, do kterých vstupují z nevýhodného sedmého místa. Potřebují si připsat co nejvíce bodů a poskočit v tabulce výš. Prvním soupeřem budou v pátek Démoni Česká Lípa, hraje se v jednotný začátek celého kola – od 20 hodin.

„Dostali jsme se do tohoto postavení v tabulce některými špatnými výsledky a musíme to teď v posledních kolech honit. Teď už ale není kam uhnout, potřebujeme tři body. Kluci jsou připravení, chtějí, je to na nich vidět. Uvidíme, jaké zápasy to budou, ale uděláme všechno pro to, abychom to bodově v České Lípě i doma proti Plzni zvládli a poskočili v tabulce trochu výš,“ stanovuje jednoznačný cíl trenér červenobílých Martin Brychta.

Svoji šanci ale cítí i náš páteční soupeř, který se v posledních kolech prezentoval řadou dobrých výsledků a kromě záchrany sahá po historickém úspěchu v podobě postupu do play-off.

„Favorit je v tomto zápase jasný. Ale velké ambice Slavie pokulhávají a jsou v tabulce tam, kde jsou. Pokud se budou chtít vyhnout Benagu a Chrudimi, potřebují bezpodmínečně vyhrát. My jsme ale odhodlaní se o body poprat jako s rovnocenným soupeřem a pokud bychom si připsali bod, mohli bychom pomýšlet i na play-off. Nechceme tedy Slavii jenom potrápit, ale také ji o nějaký bodový zisk připravit,“ říká k zápasu trenér Démonů Karel Kruliš. Jeho tým je na devátém místě s 23 body, na osmé, postupové místo, ztrácejí pouhý bod.

V listopadu v domácí hale v Edenu slávisté svého soupeře přehráli a zvítězili 6:2. Utkání ozdobily hned dva hattricky, tři branky dali Ondřej Míča a Michal Salák. Budou se radovat slávisté i v pátek?

Program předposledního kola Chancefutsal ligy:

Česká Lípa - Slavia
Vysoké Mýto - Hodonín
Benago - Litoměřice
Plzeň - Třinec
Chrudim - Helas
Hradec - Sparta

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700