Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 26.4.2017

V pátek ve 20 hodin bude pokračovat čtvrtfinálová série mezi Slavií a Interobalem Plzeň, červenobílí mají stále náskok 2:1 – a tedy druhou možnost rozhodnout o postupu. Po výhrách 4:3 v prodloužení a 7:2, podlehli v Plzni 3:5. Sešívaní jsou však stále ve výhodě!

„Musíme k zápasu přistoupit lépe, než k tomu, který jsme odehráli v Plzni. Vrátit se k maximálnímu úsilí a nasazení od samotného úvodu zápasu, ke hře, která nám přinesla první dvě vítězství v této sérii,“ burcuje svůj tým trenér Martin Brychta.

„Bude nám chybět Ondřej Míča, který dostal v Plzni červenou kartu. Jak složíme úvodní čtyřku, prozrazovat nebudu, kádr máme dostatečně široký, vyřešíme to. Nikdo z nás další cestu do Plzně nechce, věřím, že páteční zápas bude v této sérii poslední.“

Se stejnými slovy komentuje nadcházející zápas také obránce Jan Lištván. „Bude to znovu vyrovnaný duel, bude to nahoru dolů, Plzeň to bude chtít protáhnout, my to budeme chtít ukončit. My už do Plzně jet nechceme. Potřebujeme fanoušky, doufám, že dorazí v hojném počtu a k postupu nám pomůžou!“

Slávisté v první zápase v Plzni zvítězili 4:3 po prodloužení, v tom druhém pak doma dosáhli na vysoké vítězství 7:2, když Antonín Hrdina vstřelil hattrick po přihrávkách Radima Záruby. Interobalu se podařilo odvrátit konec série v domácím prostředí, kde vyhrál 5:3.

Přijďte i vy pomoci zopakovat loňský úspěch v podobě postupu do semifinále! Každý fanoušek je v hale v Edenu znát!

4. čtvrtfinále
Pátek 28.4, 20:00 Sportovní hala Eden
SK Slavia Praha - Interobal Plzeň
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700