Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 6.6.2012

Nejvyšší soutěž skončila teprve před dvěma týdny, ale většina klubů již myslí na příští sezónu. Jejím prvním oficiálním aktem bude sobotní Licenční řízení, které definitivně potvrdí složení účastníků nejvyšší soutěže. Na něj pak naváže Grémium klubů Chance Futsal ligy, kde se účastníci soutěže dozvědí novinky, které je v příští sezóně čekají.

Licenční řízení je procedurou, kterou kluby procházejí před každou sezónou a musejí během ní prokázat svou bezdlužnost ke svazovým orgánům a připravenost absolvovat nový soutěžní ročník. Letos se v tomto směru neočekávají žádné závažnější problémy, neboť již nedávné zasedání Komise futsalu FAČR potvrdilo, že kluby své závazky z minulé sezóny uhradily.

Zajímavějším sobotním aktem tak bude Grémium klubů Chance Futsal ligy, které začne od 13:00 hodin v zasedací místnosti sekretariátu FAČR v Praze na Strahově. Kluby budou seznámeny s výsledky marketingových aktivit, které byly podle slov předsedy Komise futsalu Otakara Mesteka poměrně úspěšné. Marketing a média budou na Grémiu, jako ostatně každoročně, poměrně důležitým tématem, stejně jako diskuse nad soutěžními dokumenty. Hovořit se bude také o novinkách v Propozicích, mezi které patří např. nový barážový systém mezi nejvyššími soutěžemi (psali jsme o něm před několika dny).

Diskutovat se bude rovněž o navrhovaná inovaci, která by měla přinést po každém nerozhodném utkání nejvyšší soutěže penaltový rozstřel, který by úspěšnějšímu celku přinesl další bod do tabulky. Asi nejdůležitějším krokem Grémia bude los příští sezóny a tak již tento víkend budeme vědět, které týmy se spolu střetnou 7. září 2012, na kdy je naplánované úvodní kolo sezóny 2012/2013…

Jednotlivé body z pozvánky na zasedání Grémia klubů Chance Futsal ligy
- vyhodnocení Chance Futsal ligy 2011/2012
- marketing a média
- Chance Futsal liga 2012/2013 - soutěžní dokumenty
- informace o 1. fázi Licenčního řízení klubů Chance Futsal ligy
- los Chance Futsal ligy a 1. juniorské ligy 2012/2013
- různé
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700