Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 12.4.2013

V pátek večer se vydá do bojů všech osm čtvrtfinalistů play-off Chance Futsal ligy. Zatímco ve Vysokém Mýtě se bude hrát druhé utkání série, ve třech zbývajících můžeme už dnes znát postupujícího. Domácí celky vedou ve všech těchto případech 2:0 na vyhraná utkání a dnešní triumf jim může otevřít cestu do další fáze soutěže.

Vysoké Mýto dnes přivítá pražské klokany a půjde o velmi dramatickou bitvu. Nejen, že minulý týden skončil duel jen dvougólovým rozdílem, ale v základní části Nejzbach dokázal, že Bohemians porazit umí. Pokud se jim podaří hodit za hlavu první prohru, nejsou bez šance.

ERA-PACK Chrudim sice trápí zdravotní problémy, řada hráčů bojuje s virovým onemocnění, přesto zůstává i pro třetí souboj se Slavií favoritem. Sešívaným ale po minulém střetnutí narostlo sebevědomí, favoritovi dlouho vzdorovali a prohráli až dvěma góly v závěru. Proto mohou ve skrytu duše doufat v malý futsalový zázrak.

Tango se ve středu v Teplicích prezentovalo pevnou obranou a ani jednou neinkasovalo, na to bude chtít navázat i dnes. Pro Teplice to může být poslední utkání sezóny, ale pokud budou proměňovat šance, mohou sérii prodloužit o další utkání.

Dnes nás také čeká od 18:00 první televizní přenos z utkání play-off, Benago v něm přivítá Helas. Ten dostal před dvěma dny v domácím prostředí desítku, které se bude chtít před kamerami nejen vyhnout, ale rozhodně se bude snažit domácí potrápit. Jestli se to Brňanům podaří, můžete sledovat v přímém přenosu na ČT Sport.

Dnešní program play-off Chance Futsal ligy

2. utkání série
20:30 Nejzbach Vysoké Mýto - Bohemians 1905 (SH Vysoké Mýto) - stav série 0:1

3. utkání série
18:00 Benago Zruč n/S. - Helas Brno (SH Zruč n/S.) - stav série 2:0
20:00 ERA-PACK Chrudim - Slavia Praha (MSH Chrudim) - stav série 2:0
20:00 Tango Brno - Balticflora Teplice (SH KP Brno) - stav série 2:0
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700