Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 7.11.2013

Deváté kolo CHANCE futsal ligy se celé odehraje v pátek a o atraktivní duely nebude nouze. Pražská hala na Podvinném Mlýně uvidí duel Sparty s Teplicemi, které se v minulém týdnu prezentovaly dobrými výkony na euro-asijském Jeremenko Cupu. Ve druhém pražském utkání hostí Slavia brněnského Tango. Vedoucí celek tabulky ERA-PACK Chrudim zajíždí na palubovku nováčka z Hradce Králové.

SK Slavia Praha – FC Tango Brno
Pražská Slavia pokračuje ve střídavých výkonech, což je dáno i soupeři, protože málokdo by čekal, že sešívaní uspějí na palubovce ERA-PACKu. Prohra 1:8 však byla drtivá. Proti Tangu už by mohl nastoupit zraněný David Filinger. Pražané rozhodně nenechají Tangu body zadarmo.
Brňané sice dvakrát po sobě vyhráli, ale vždy si zápas zbytečně zkomplikovali. Spartu dokonce pustili z vedení 4:0 na 4:3. Pokaždé však Tango vysvobodil Michal Seidler. Jak proti Spartě, tak i proti Vysokému Mýtu. Na Slavii bude k vidění opravdu zajímavé utkání.
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81777
Živě: https://www.livesporttv.cz/index.php?linkID=live&ID=144

AC Sparta Praha – Balticflora Teplice
Futsalisté Sparty posledních pět kol nevyhráli. V posledním utkání marně dotahovali vedení Tanga 4:0 na jeho palubovce. Za stavu 3:4 Sparta inkasovala rozhodující gól do prázdné brány. Pozitivem je však návrat Martina Mareše do branky Pražanů, který v Brně odchytal celý druhý poločas. Gólově se prosadila i posila Letenských Aladžič.
Spartu nečeká lehký zápas ani v 9. kole. Teplice ještě v letošní sezoně neprohrály a o první místo přišly díky odloženému utkání 8. kola. Balticflora hrála totiž Jeremenko Cup a v této euro-asijské soutěži se rozhodně neztratila. Získala čtyři body a spousty zkušeností. Svěřenci trenéra Barbosy dokázali remizovat i s vítězem UEFA Futsal Cupu. Poradí si Teplice i se Spartou a vrátí se na první příčku?
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 18.30 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81776

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto – FC Agromeli Brno
Vysoké Mýto v minulém kole nehrálo, a tak svěřenci Martina Brychty mohli léčit rány. Čtyři porážky v řadě už je pro Nejzbach dost. V domácím utkání s Agromeli budou chtít naplno bodovat. Brněnští si však zvedli v 8. kole sebevědomí druhou výhrou v sezoně, když doma porazili poslední Plzeň 5:2. I tak jsou favoritem domácí. Agromeli ještě nezískalo na palubovce soupeře ani bod. Výhra by Nejzbach posunula zpět do středu tabulky.
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81775

Helas Brno – FC Benago Praha
Tři výhry v řadě a čtyři z posledních pěti zápasů. Takto skvělou bilanci mají futsalisté Helasu Brno před utkáním s Benagem. Do role mírného favorita je pasuje i postavení v tabulce. Brňané se po výhře 5:0 na Kladně vyhoupli na čtvrté místo v tabulce. Mají o bod více než Benago. Do své obvyklé formy se konečně dostal i brněnský David Cupák, který Kladnu nastřílel tři branky.
Benagu nehraje do karet jak cestování, tak ani jeho forma. Pražané sice naposledy doma porazili Hradec Králové 3:2, ale svým výkonem nijak neoslnili. Pokud však utkání sedne oporám, jakou jsou Rodek, Lištván, Brahimi, Mareš nebo Douglas, tak v Brně uspějí. To se však ukáže až v pátek. Zápas nemá favorita.
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81779

SK Indoss Plzeň – FK SAT-AN Kladno
Plzeňský Indoss se dál utápí na dně tabulky CHANCE futsal ligy. Na půdě Agromeli prohrál 2:5. Šlo o čtvrtou porážku Plzně v řadě. Není tak divu, že jsou favoritem zápasu Kladenští, kteří sice prohráli s Helasem v 8. kole 0:5, ale venku bodovali ve třech z pěti zápasů. Kladno by potřebovalo vrátit tři plusové body, ale bude mu chybět vykartovaný brankář Tetour.
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81780

UFA Salamandr XXL Hradec Králové – FK ERA-PACK Chrudim
Hradec Králové doma přivítá soupeře z kategorie nejsilnějších. Chrudim je jasným favoritem a nováčka by měla s přehledem porazit. Generálkou ERA-PACKu byl pondělní zápas s evropským šampiónem Kairatem Almaty. Hráči trenéra Daniela v parádním utkání prohráli 3:4. Do zápasu už zasáhli Slováček a Max. Dentinho a Michal Mareš stále zůstávají na seznamu zraněných. Předtím si Chrudim poradila se Slavií (8:1).
Hradečtí usilovali v posledním kole o bod na palubovce Benaga, ale nakonec pohráli 3:4. V utkání s Chrudimí mohou jen překvapit…
Termín utkání: pátek 8. listopadu, 20.30 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-11-08/id/81778
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700