Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 19.12.2015

V prvním utkání jsme celkem bez větších problémů kontrolovali hru a výsledek plně koresponduje s tím, co se na hřišti odehrávalo. Škoda jen obdržených branek, které bych nazval, s mírnou nadsázkou, jako zcela zbytečné. Bohužel druhý zápas byl do slova a do písmene zápasem, a futsalovou krásu by jsme hledali jen velkou lupou. Není mým zvykem hledat vinu na někom jiném, ale v tomhle případě mi nezbyde nic jiného. Lavička i hráči soupeře, kterým nelze upřít futsalovost, se více než hře a střílení gólů, věnovali urážkám nejen na hráče a rozhodčí, jak jsme tomu často zvyklý, ale invektivám se nevyhnul ani pán, který měl na starosti obsluhu časomíry. Vrcholem všeho bylo, když řidič autobusu, který hosty přivezl na turnaj, napadl nejprve slovně a poté i fyzicky jednoho z hráčů při odchodu do šaten. Nechápu!!!! Dříve než mohla zasáhnout pořadatelská služba, vyřešil vše jeden z našich trenérů. Hodnocení tohoto zápasu je ve světle těchto událostí až podružnou věcí a nezbývá než soupeři popřát hodně štěstí v dalších utkáních.

Třetím zápasem a zároveň vrcholem večera mělo být derby. Tam se pro změnu, ač by se dal předpokládat opak, střídačky vůči sobě chovaly velice korektně a rád bych touto cestou vedení ACS poděkoval. Mám ale pocit, že v tu chvíli nabyli rozhodčí dojmu, že nejsou dostatečně vidět, a tak se zásadním způsobem zviditelnili. Smutné je, že jeden ze sudích již před derby avizoval své nesympatie sešívaným barvám již před zápasem na facebooku. Výsledkem jsou tři červené karty, jedna na straně ACS a dvě na naší a také vyloučení trenéra našeho klubu z lavičky. Nebudu se více rozepisovat o dalším průběhu utkání, protože ten kdo viděl si udělá obrázek sám a kdo ne, měl se přijít podívat. Soupeř byl šťastnější a ke třem bodům je mu třeba pogratulovat.

Závěrem bych rád poděkoval všem hráčům za předvedený výkon a popřál příjemné prožití svátků, stejně jako hodně zdraví a štěstí do nově příchozího roku 2016.

Manažer juniorských týmů SK Slavia: Jan Šimon

SK Slavia Praha – FK Kladno 5 : 2 (2 : 0)
Branky: Sedláček František, Stibora Vladimír 2x, Dvořák Daniel, Nguyen Tung Ahn

SK Slavia Praha – Interval Plzeň 2 : 2 (1 : 1)
Branky: Tylšar Pavel, Sedláček František

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 1 : 2 (0 : 2)
Branka: Stibora Vladimír

Sestavy: Bartůněk Michal – Roshan David, Stibora Vladimír, Dvořák Daniel, Sedláček František, Tylšar Pavel, Nguyen Tung Anh, Káš Jakub, Čermák Martin, Pešek Martin, Pešina Štěpán

Karty : Sedláček František a Roshan David (ČK)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700