Autor: Lukáš Řezníček   Vloženo dne: 29.9.2017

Ve čtvrtek v den státního svátku jsme vyrazili do Plzně na Interobal Cup, kde nás čekali pouze dva soupeři a to domácí Interobal Plzeň a Olympik Mělník. Tedy dva favorité nadcházejícího ročníku juniorských futsalových soutěží. Lepší zápas odehráli slávisté proti domácím.

SK Interobal Plzeň 6:4 SK Slavia Praha
V prvním zápase jsme nastoupili proti domácí Plzňi, vyrovnaný a bojovný zápas, ve kterém jsme z kraje zápasu prohrávali a vždy jsme dotahovali výsledek. Pár minut před koncem zápasu se nám podařilo vyrovnat na 4:4, dostali jsme se do laufu, vytvořili jsme si tlak na soupeře, vypracovali jsme si několik slibných šancí, ale pátou branku se bohužel nepodařilo přidat. Naopak se nám podařilo v závěru utkání vyrobit v obraně dvě školácké chyby v jedné minutě a soupeř obě chyby potrestal. Během jedné minuty jsme ztratili dobře rozehraný a bojovný zápas. Je to škoda a z těchto chyb se musíme do dalších turnajů poučit, v tomto utkání jsme si nezasloužili prohrát, okomentoval utkání Lukáš Řezníček manažer juniorských týmu.

SK Olympik Mělník 7:1 SK Slavia Praha
Druhý zápas nám vůbec nevyšel, neproměnovali jsme šance a naopak soupeř do čeho kopl, to mu spadlo do branky. V tomto utkání jsme bohužel neměli proti loňským mistrům šanci na úspěch a nezbývá než pogratulovat soupeři pod vedením Pavla Šuby, dodal k zápasu Lukáš Řezníček.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700