Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 4.12.2017

Nová sezona juniorské futsalové ligy má za sebou druhý hrací den - slávistické týmy U17 a U19 se představily v Neratovicích. I když se výsledkově tentokrát tolik nedařilo týmu U17, i tak je po dvou turnajích radostný pohled na tabulku. Oba týmy totiž vedou své soutěže!


Výsledky:

U17

Slavia - Česká Lípa 6:0
Slavia - Mělník 1:4
Slavia - Sparta 0:0

U19
Slavia - Česká Lípa 4:1
Slavia - Mělník 6:2
Slavia - Sparta 4:2

Hodnocení trenéra Pavla Stejskala:

U19: Z hlediska plného bodového zisku jsem samozřejmě moc spokojen a to zejména s předvedenou hrou v zápasech s Mělníkem i se Spartou, kdy jsme nedopustili v obou případech žádné drama a s přehledem a zaslouženě vyhráli. První zápas proti České Lípě jsem měl dojem,že kluci nepřistoupili k zápasu tak jak bylo třeba, ale po důrazné domluvě zbytek turnaje odehráli dle mých představ a za to jim chci poděkovat.

U17: Po prvním turnaji v Edenu, kde sedmnáctka předvedla velice kvalitní i taktický výkon se trošku očekávalo něco podobného i dnes i díky stejné sestavě a nadšení. První zápas nás čekala Česká Lípa a podle předpokladů jsme v klidu vyhráli. Druhý zápas už byl Mělník jiný level, jak po stránce kvality, rychlosti a hlavně důrazu, který byl většinou za hranou. Skluzů a dohraných zákroků bez povšimnutí rozhodčích bylo až moc. K chování jejich mladých hráčů a to včetně trenérů se raději nebudu vyjadřovat.Touhle cestou jít nechceme a nepůjdeme ani v těch nejvypjatějších zápasech. Každopádně Mělník nás porazil. Poslední zápas derby a nejde asi uvěřit, že zápas skončil ve futsale 0:0. V poslední minutě zápasu jsme nepotrestali výhodu penalty za fauly a poměrně průměrný zápas skončil asi zaslouženě remízou.

Chci všem poděkovat za další vydařený turnaj a jsem moc rád,že vládne v celém týmu, včetně toho realizačního, skvělá nálada a atmosféra a to je základ úspěchu.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700