Vloženo dne: 31.10.2014

Slavia Praha hostí v nedělním klání 6. kola celek z Hradce Králové. I když jsou sešívaní svému soupeři bodově vzdálení, jejich cílem je pouze výhra. Pražská Slavia si dala před nedělním duelem za cíl devět bodů, což však nesplnila v úterní dohrávce 1. kola v Třinci, kde pouze remizovala 4:4. Předtím však Pražené slavili svou první výhru v sezóně, když zvítězili v Mělníce 2:1. Hra sešívaných však není ideální, což si po posledním utkání uvědomoval i trenér Jiří Baborák, který řekl: „Celkově můžu říct, že náš výkon má daleko k ligovému průměru. Bohužel, budeme muset mnohem víc pracovat, abychom se přiblížili vršku tabulky.“ Osmé místo a pět bodů je pro Slavii opravdu málo. Vše nakonec vyvrcholilo odstoupením trenéra z jeho postu.

Hradci se daří hlavě doma. Naposledy porazil Helas Brno 7:4 a má luxusních devět bodů. Venku to však není ono. „V utkáních na palubovkách soupeře se nám moc nedaří. Vyhráli jsme pouze zápas v Mělníce. Pražská Slavie pro nás není zrovna oblíbený soupeř. Jejich způsob hry nám bohužel moc nesedí. Jasným favoritem je pražská Slavia a v náš prospěch může hovořit snad jen momentální forma a výborná nálada v týmu. Věřím, že se na zápas kvalitně připravíme a konečně prolomíme smůlu s tímto týmem a podaří se nám navázat na výkon proti Helasu Brno,“ sdělil manažer Hradce Králové Miloš Němeček.

Na to reagoval předseda SK Slavia Daniel Kolman: "Slavia nyní prožívá krizi, ze které chceme bojovností a vůlí ven. Hradec je v euforii. Beru proto prohlášení kolegy Němečka o tom, že jsme favoritem, pouze jako alibistickou frázi. Je jasné, že nyní všichni věří Hradci. A oprávněně. Předvedl v dosavadním průběhu sezóny kvalitní výkony, ve kterých chce jistě pokračovat. My máme zdravý respekt, jsme si vědomi situace, ale nebojíme se. Z Třince sice přijelo několik hráčů zraněných a nemocných, přesto se nebudeme vymlouvat, ale bojovat. Za mužstvo, za Slavii, pro fanoušky. To můžu za tým slíbit."

Pevně věříme, že fanoušci cítí důležitost utkání, a přijdou nás podpořit!

SK Slavia Praha - Hradec Králové
Neděle, 2.11.2014, 20:00 hodin
Sportovní hala Slavia
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700