Vloženo dne: 10.12.2014

Jak ukázalo derby, lze v hale vytvořit úžasnou atmosféru, které musí podlehnout každý. Podporovaný tým je pozitivním způsobem nabuzen, naopak soupeři se před bouřící tribunou třesou kolena. Ve futsalovém prostředí, které není plně profesionální, hráči hrají především pro radost ze hry samotné, nebo pro zážitky, kterých se jim dostává. A bouřící hala je jedním z nich. A při vší úctě k fanouškům ostatních týmů, atmosféra kterou dokáží vytvořit příznivci Slavie je nepřekonatelná.

Již několikrát jsme společně ukázali, že soudržnost mezi fanoušky červenobílých barev a futsalovým klubem je veliká.  Opakovaně hráči futsalové Slavie prohlásili, jak obrovský rozdíl je hrát před prázdnou a fandící tribunou. Mnohokrát vyjádřili poděkování za podporu, a obrovský respekt ke všem, kteří chodí Slavii fandit. Fanoušci přišli tým podporovat i v bitvách, kdy naše naděje na úspěch byla mizivá. Ale v neděli tomu bude jinak, v neděli si půjdeme pro vítězství!

Mužstvo je nyní ve svízelné situaci, na sestupové pozici, a každé utkání, každý bod, je důležitý. Nutno říct, že pořád nepřemýšlíme o záchraně, ale o tom jak se dostat do play-off. A k tomu je nutná podpora fanoušků. Třinec má stejně málo bodů jako my, a náš cíl je tedy jasný. Vybojovat výhru pro náš klub!

Vyzýváme tedy tímto všechny příznivce sešívaných barev, přijďte nás v neděli podpořit, a buďte součástí zlomu, který v této sezóně nastane. Přijďte podpořit tým, který chce bojovat pro vás, pro fanoušky barev nejstaršího a nejslavnějšího klubu České republiky!

Daniel Kolman
Předseda klubu

SK SLAVIA PRAHA - Likop Třinec
Sportovní hala Slavia - Praha 10, Vladivostocká ul.
Neděle 14.12, 20:00

Záznam derby na ČT
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700