Autor: Fotbal.cz, Foto: Jan Tauber   Vloženo dne: 12.1.2015

Stejně jako před rokem i letos se z ceny pro nejlepšího futsalitu roku radoval Michal Seidler, tentokrát již jako hráč Slov-Maticu Bratislava. Druhý skončil Lukáš Rešetár, na třetí pozici se umístil David Cupák.

Prvenství Michala Seidlera pomohla výborná forma jak v klubových dresech (v létě vyměnil barvy Tanga Brno za bratislavského Slov-Maticu), ale především v reprezentačním týmu. Třešničkou na dortu pak byl jeho střelecký koncert na Intercontinental Futsal Cupu v Kuvajtu, kde se stal nejlepším kanonýrem. Druhý skončil v anketě stejně jako loni Lukáš Rešetár a na bronzové pozici David Cupák.

Talentem roku se stal potřetí David Záruba, jehož k tomu předurčují kvalitní výkony jak na ligových palubovkách, tak i v reprezentačním "áčku". Následoval ho slávista Antonín Hrdina a třetí skončil mělnický kanonýr Josef Gabčo.

Anketa o Trenéra roku měla očekávané pořadí, podeváté tuto anketu opanoval kouč reprezentace Tomáš Neumann, za ním skončil trenér úspěšného Benaga Beni Simitči a na třetí pozici Vlastimil Bartošek, který vede jak ligové Tango, tak ho můžete vídat jako asistenta u reprezentačního A-týmu.

FUTSALISTA ROKU
1. Seidler Michal (Slov-Matic Bratislava)
2. Rešetár Lukáš (ERA-PACK Chrudim)
3. Cupák David (Helas Brno)

TALENT ROKU 2014
1. Záruba Radim (Tango Brno)
2. Hrdina Antonín (Slavia Praha)
3. Gabčo Josef (Olympik Mělník)

TRENÉR ROKU 2014
1. Neumann Tomáš (reprezentace ČR)
2. Simitči Beni (Benago Praha)
3. Bartošek Vlastimil (Tango Brno / reprezentace ČR)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700