Vloženo dne: 17.12.2009

Byť naše výkony již od začátku sezóny nebyly ideální, doufali jsme ve stoupající tendenci, především co se bodového zisku týká. Opak je zatím pravdou, ale nedá se nic dělat, musíme zatnout zuby, zvednout hlavy a pracovitostí, trpělivostí, bojovností se pokusit zvrátit nepříznivý vývoj. Zítra nás od 20:30 hodin ve sportovní hale Eden čeká Delta Real Šumperk. Tento tým je prozatím na posledním místě tabulky, nás však vůbec nečeká lehký soupeř, přestože ve svém posledním zápase inkasoval od Bohemians 1905 ve středečním utkání na Zeleném pruhu dvanáct branek.

Tento výsledek byl totiž značně ovlivněn faktem, že vzhledem k počasí dorazil Šumperk do Prahy pouze s pěti hráči do pole a v podstatě bez brankáře. Nečeká nás tedy vůbec lehký soupeř, a my budeme muset vyvinout maximální úsilí a bojovnost, pokud chceme uspět, a zachovat naději na konečné slušné umístění na konci této sezóny. Doufáme, že nás v tomto veledůležitém utkání podpoří i skvělí fanoušci!

Se Šumperkem máme v nejvyšší soutěži vyrovnanou bilanci. Na púdě soupeře jsme dvakrát remizovali a jednou vyhráli (v letošní sezóně), doma jsme zaznamenali po jedné výhře a jedné prohře.

Přímo ve sportovní hale je otevřena nová restaurace, ve které se fanouškům bude podávat pivo a párek v rohlíku.

JAKO VÁNOČNÍ DÁREK VŠEM VĚRNÝM FANOUŠKUM JE DNES VSTUPNÉ ZDARMA !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700