Vloženo dne: 30.9.2015

V posledním utkání ve Zruči nad Sázavou jsme podlehli po obrovském boji ne úplně zaslouženě 2:1. Více než o výsledku se pak po utkání mluvilo spíše o transparentu "Islám v ČR nechceme", který vyvěsili fanoušci našeho klubu. Nyní se ve Zruči nad Sázavou představíme již ve 3. kole soutěže a můžeme jen překvapit. Domácí budou favoritem. Jejich řady přes léto z různých důvodů opustilo mnoho hráčů, mimo jiné brankář Vahala a reprezentant Lištván, kteří oblékají náš "sešívaný" dres, ovšem Zručští dali dohromady velmi kvalitní tým. Vévodí mu tradiční opora Rodek, a Mistr světa i Evropy Marcelo, brazilec se španělským pasem.

V žádném případě ovšem nehodláme domácím odevzdat body zadarmo a sportovně se popereme o výsledek. Pokud tým zopakuje výkon ze 2. poločasu proti Vysokému Mýtu, můžeme pomýšlet na solidní výsledek.

Pevně věříme ve sportovní podporu našich fanoušků!

Dle instrukcí pořadatelského klubu Zruč nad Sázavou ovšem tlumočíme pokyny, související s pořadatelskými opatřeními, týkající se tohoto utkání:

V souvislosti s jarním incidentem s vyvěšeným transparentem "Islám v ČR nechceme" bude dbáno na přísné dodržování Návštěvního řádu. Mimo standardních věcí, které jsou zakázány vnášet do sportovních hal všeobecně, jako je pyrotechnika a nebezpečné předměty: tyče, sklo a podobně, nebude povoleno vnést do haly žádné plachty, transparenty, či choreo. U vchodu budou prováděny bezpečnostní prohlídky.

Dle sdělených informací bude umožněno do hlediště vnést předměty související s aktivním fanděním, jako buben, megafon, siréna a podobně.

Za klub SK Slavia vyzýváme fanoušky, aby se zdrželi nesportovních, či mimosportovních projevů, a nevystavili klub disciplinárnímu postihu.

Přijeďte nás sportovně podpořit! Děkujeme.

Pro fanoušky našeho klubu bude vyhrazen speciální sektor.

Zruč nad Sázavou - SK SLAVIA PRAHA
Pátek 2.10.2015, 20:30 hodin
Sportovní hala Zruč nad Sázavou


Událost na Facebooku naleznete zde!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700