Vloženo dne: 21.12.2015

V dohrávce 13. kola CHANCE futsal ligy na sebe narazí v úterý večer od 20 hodin domácí Nejzbach Vysoké Mýto a pražská Slavia. Slavii a Nejzbach od sebe v tabulce dělí sedm bodů. Sešívaní jsou třetí a Vysokomýtští pátí. V úvodním vzájemném duelu této sezony v Edenu skončil zápas remízou 3:3, když vyrovnával šest vteřin před koncem domácí Michal Salák.

Nejzbach by rád zakončil rok 2015 výhrou. „V posledním zápase letošního roku bychom chtěli na domácí palubovce uspět a naplno bodovat, byť nás nečeká nic lehkého, protože Slavia je momentálně na třetí pozici,“ uvědomoval si trenér Vysokého Mýta Miroslav Semerád a k úternímu utkání dodal: „Pokud bychom zopakovali v ofenzivě stejný výkon jako v semifinále poháru a vyvarujeme se zbytečných chyb, můžeme dosáhnout na velice cenné tři body, které by nám zajistily kontakt s čelem tabulky.“

Futsalová Slavia by byla ráda i za bod.

„Očekáváme těžké utkání. Ani nemáme pocit, že tam jedeme v roli favorita. Spíše tam jedeme překvapit. Kdybychom ve Vysokém Mýtě získali bod, tak si ho budeme velmi cenit,“ prozradil prezident pražské Slavie Daniel Kolman. „Budeme hrát ve specifické hale a domácí jistě budou chtít napravit zaváhání v poháru. Finále hrát asi chtěli. Myslím si, že si Nejzbach bude chtít spravit chuť, aby měl hezké Vánoce. My jim to nebudeme chtít usnadnit, ale změny v sestavě budou, protože máme zraněného Lištvána. Jinak po dvou povinných výhrách je nálada v mančaftu dobrá. I my chceme mít hezké Vánoce a o body se popereme,“ vzkázal na východ Čech Kolman.

Pro připomenutí naše utkání ve Vysokém Mýtě v sezóně 2013/2014:
 

Záznam utkání, ve kterém jsme po dvou brankách v poslední minutě remizovali v domácím prostředí s Nejzbachem 3:3, můžete sledovat zde!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700