Autor: Chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 15.9.2016

CHANCE futsal liga nabídne v pátek večer šest zápasů 2. kola. Všechny startují ve 20.30 hodin a dva z nich můžete sledovat i živě na internetu. Šlágr kola, ve kterém Benago Zruč nad Sázavou hostí pražskou Slavii, vysílá prostřednictvím live sázek chance.cz. Utkání v Plzni, kam dorazí Tango Hodonín, vysílá premiérové tvcom.cz! Všechna utkání můžete také sledovat v textovém přenosu na onlajny.com. Čekání na páteční večer si můžete zkrátit tím, že si přečtěte, co před zápasy 2. kola prohlásili zástupci všech klubů.

FC BENAGO ZRUČ N. S. – SK SLAVIA PRAHA (20:30, SH ZRUČ N. S.)

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Na pátek se těším. Konečně představení v ligovém zápase před domácím publikem a proti pořádnému soupeři, proti sešívaným. Těším se též, až nám před zápasem zazpívají nové pušky Kovács, Vnuk, Daniel a Tachtadžis. Co se týká Slavie, očekávám z jejich strany tvrdý boj. Ovšem bez nějakého překvapení, protože kvalita je na naší straně a roli favorita musíme potvrdit i v dalším zápase. Pořád říkám, že směrem dopředu nemám strach, protože mám v týmu co hráče, to střelce, ale když jsem viděl, jak jsme hráli směrem dozadu, tak mi to udělalo ještě větší radost. Dobrá defenzíva je klíč k velkému úspěchu a my ho letos chceme, proto v každém zápase budu chtít od mých svěřenců, aby přidávali kontrolu v defenzívě ještě více než v předchozím zápase. To nás dovede ke zdokonalení výkonu celého týmu. Nic jiného než tři body neberu a očekávám bohatý zápas s góly. Opět nám budou chybět tři kosovští mušketýři Marcelo, Brahimi a Rodek."

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Bude to určitě zcela jiný zápas než naše vzájemná utkání v play off. I když Benago nemá kompletní kádr a někteří jsou na UEFA Futsal Cupu, tak to pro nás nebude o nic jednodušší, vysokou kvalitu mají i ti všichni ostatní. Byl bych rád, kdybychom zopakovali stoprocentní přístup z utkání s Hradcem. Budeme mít k dispozici i Michala Saláka, který by mohl přinést své zkušenosti. Věřím, že budu mít k dispozici také všechny hráče, kteří nebyli po prvním utkání úplně fit.“

Fanoušky našeho klubu, kteří se chystají utkání navštívit vyzýváme k dodržování Návštěvního řádu haly, a slušnému sportovnímu povzbuzování. Nevystavujete náš klub nebezpečí disciplinárního postihu. Politika a náboženství ke sportu nepatří! Děkujeme!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700