Autor: Ondřej Zlámal, foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 13.9.2017

 "Je to největší zápas, jaký můžete v jakémkoliv sportu hrát," burcuje kapitán Jan Homola své spoluhráče i slávistické fanoušky před prvním derby v nové sezoně. Hrát se bude na palubovce Sparty na Podvinném Mlýně od 20:30.

"Derby je tady! Největší zápas, jaký můžete v naší zemi hrát v jakémkoliv sportu. Všichni se na něj těšíme a poctivě připravujeme. Za Spartu nastoupí skvělí futsalisté, ale já věřím, že budeme bojovat jeden za druhého a podaří se nám urvat nějaký bod. Jsme dobře naladění z prvních dvou kol a chceme to přenést i do pátečního utkání. Chci tímto i pozvat všechny slávistické fanoušky. Přijďte nás podpořit. Máte se na co těšit, nezapomeňte, že spolu jsme silnější," říká kapitán Jan Homola.

Trenér Nenad Veljkovič se také nemůže dočkat další ligové bitvy a chápe její výjimečnost. "Derby je pro nás na začátku sezony další výzva. I pro mne osobně připravit tým na hráče jako je Wilde, Marcelo nebo Belej je výjimečný úkol. Stejně tak se na utkání těší i hráči. Budeme chtít předvést to, na čem v tréninku pracujeme a co jsme již v některých fázích ukázali v prvních dvou kolech."

V minulé sezoně Slavia nad Spartou vyhrála doma 3:2, venku ale prohrála 0:4. Sparta ovšem prošla obrovskou proměnou a realizační tým a řada hráčů přešla na Letnou ze zaniklého Benaga Zruč nad Sazávou, se kterým Slavia zvítězila v semifinále play-off 3:1 na zápasy a postoupila do finále.

Výkop derby je ve 20:30. Na našem webu a sociálních sítích připravíme znovu kompletní zpravodajství.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700