Vloženo dne: 5.1.2018

Jsme velmi potěšeni, že můžeme představit dalšího nového partnera klubu, kterým se stává společnost POHL. Každého partnera, který má zájem spolupracovat se Slavií si velmi vážíme, a děkujeme tímto za podporu! Věříme, že bude jednat o Základy společnosti POHL cz, která ve svém názvu nese jméno svého zakladatele a majitele Ing. Petra Pohla, byly položeny v roce 1990. Na počátku svého působení na trhu stavebních prací se firma soustředila na realizace a rekonstrukce podzemních staveb v Praze a blízkém okolí. V rámci svého rozvoje pak postupně rozšířila svou územní i odbornou působnost, takže je v současné době schopna zajistit realizace i rozsáhlých staveb ve všech regionech České republiky. V současné době pracuje ve čtyřech odštěpných závodech v Brně, Opavě, Plzni a Roztokách u Prahy.

POHL cz, a.s. v rámci své hlavní činnosti provádí komplexní dodávky pozemních, inženýrských, vodohospodářských a podzemních staveb a rekonstrukce stávajících objektů. Mezi stálé klienty společnosti patří řada privátních investorů, měst a obcí.

Z důvodu zajištění dalšího rozvoje a upevnění místa na trhu klade v rámci činnosti důraz na spokojenost zákazníka, vzdělávání a vysokou kvalifikovanost zaměstnanců a obnovu a rozšiřování technického a mechanizačního vybavení. Zákazníci si na společnosti POHL cz, a.s. cení kromě kvality vlastní realizace zejména tvořivý přístup k práci na všech úrovních řízení a přímý, čestný a věcný přístup k řešení každé situace.

Společnost POHL cz, a.s. existuje (v různých právních formách) již 25 let, během kterých potvrdila svou stabilitu a stala se tradičním dodavatelem stavebních prací na českém trhu. V současné době společnost zaměstnává asi 250 zaměstnanců a její roční výkon za poslední uzavřené účetní období činily cca. 1,25 miliardy Kč.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700