Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 9.1.2018

Přijďte v sobotu ve 13 hodin povzbudit slávistické futsalisty! V hale v Edenu je čeká další atraktivní soupeř, za kterého hraje celá řada brazilských hvězd a jeden z nejlepších českých futsalistů. Budou vaši podporu znovu velmi potřebovat! Po futsalu pak hraje domácí utkání proti Benátkám také HC Slavia!

Slavii čeká další domácí výzva – po vítězném derby hostí doma tuto sobotu Gardenline Litoměřice. Mezi svěřenci trenéra Marka Kopeckého je také Radim Záruba, který v minulé sezoně hostoval ve Slavii a získal v červenobílém dresu stříbrnou medaili. K dalším oporám patří zahraniční hvězdy Rafael, Vagnao nebo Rodrigo Taverna.

„Litoměřice výrazně posílily kádr, mají dva hráče z top úrovně, v průběhu soutěže ukazují, že se svědomitě připravují na play-off. Nás čeká po nečekaném zaváhání v Mělníce další těžký zápas, věřím, že nás přijdou povzbudit fanoušci, rádi bychom zažili podobnou atmosféru jako při posledním derby, v takové se hraje mnohem lépe,“ říká před zápasem slávistický trenér Nenad Veljkovič.

V posledním kole sešívaní nečekaně prohráli 4:5 na palubovce nováčka z Mělníka, Litoměřice remizovaly doma se Spartou 3:3. Vyrovnat se jim podařilo až v poslední minutě při power-play, když se po přihrávce Rafaela trefil do sítě Vagnao. V dramatickém závěru pak domácí neproměnili dvě penalty z 10m. V dohrávce pak v pondělí porazily Českou Lípu.

V prvním vzájemném duelu obou sobotních soupeřů byli úspěšnější hráči Gardenline, kteří Slavii porazil na začátku října 5:3. Všechny tři branky slávistů vstřelil Ondřej Míča, který ale ze svého hattricku vůbec žádnou radost neměl.

V tabulce jsou Litoměřice na pátém místě s 27 body, což je o šest bodů více než má v současnosti sedmá Slavia.

Výkop utkání je v sobotu 13. ledna od 13 hodin v hale v Edenu. Majitelé fotbalových i hokejových permanentek mají na zápas vstup zdarma. Od 15:00 má pak úvodní buly utkání HC SLavia - Benátky na vedlejším zimním stadionu! Sešívaná sobota je opět tady!

SK Slavia Praha - Gardenline Litoměřice
Sobota 13.1, 13:00 hodin
Sportovní hala Slavia
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700