Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 5.9.2018

Už je to tady! VARTA futsal liga začíná i pro slávisty a jejich fanoušky! V pátek od 20 hodin přivítají v Edenu tradičního soupeře - Helas Brno. Bude to velká soutěžní premiéra nejenom nového trenéra Ivana Božoviče, ale také řady nových posil, mezi nimiž je hlavní hvězdou srbský reprezentant Marko Prsič, který byl v přípravě nejlepším slávistickým střelcem.

„V přípravě se nám výsledkově nedařilo, takže všichni pevně věříme že v pátek proti Helasu si připíšeme první výhru pod novým trenérem. Nečeká nás jednoduchý zápas. Tým vede zkušený bývalý futsalista Tomáš Galia, na palubovce bude lídr Helasu David Cupák. Helas je nepříjemný soupeř, který těží z dobře fungující obrany,“ uvedl kapitán týmu Jan Homola.

„V domácím prostředí ale chceme vyhrát a uděláme proto maximum. Musíme výsledkově chytit začátek ligy a naladit se na další zápasy. Věřím, že fanoušci jsou zvědaví na nové tváře v týmu a přijdou v hojném počtu. Rád všechny uvidím v hledišti,“ zve brněnský rodák všechny fanoušky do hlediště.

Trenér Helasu Tomáš Galia změny ve Slavii pozorně sledoval. „V Praze nás čeká nelehký úkol, ambice soupeře jsou odlišné od našich předsezonních plánů. Slavie v přestupovém období mocně posílila, obměnila kádr a přivedla zkušeného trenéra, pod kterým se postupně sehrává. V náš prospěch bude hrát ustálený kádr, který nebude mít v páteční večer co ztratit. Do Edenu pojedeme s pokorou, ale odhodláni soupeři co nejvíce znepříjemnit jeho domácí povinnost.“

Všichni majitelé permanentních vstupenek na fotbalovou i hokejovou Slavii mají již tradičně vstup zdarma. Výkop je ve 20 hodin. Přijďte slávisty do Edenu povzbudit!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700