Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 16.11.2018

Přijďte povzbudit Slavii v dalším zápase VARTA futsal ligy – už tuto sobotu ve sváteční den 17. listopadu od 13 hodin nastoupí svěřenci trenéra Ivana Božoviče k dalšímu domácímu zápasu – v Edenu přivítají Démony Česká Lípa. Slávistický plán na dva zápasy ve třech dnech je víc než jasný – získat šest bodů!

„Česká Lípa se mi zdá silnější doma, ale letos mají silnější, futsalovější kádr, proto nesmíme nic podcenit a hrát stejně zodpovědně jako v Plzni,“ říká před utkáním Martin Směřička.

„Do dvou zápasů ve třech dnech jsme měli jasný plán - získat šest bodů. Ten těžší krok máme myslím za sebou. Co se týká takové zátěže - máme v týmu osm reprezentantů, kteří takový sled zápasů znají ze svých srazů, kde se hrají tři zápasy za čtyři dny. Navíc dobře a tvrdě trénujeme, proto bychom to měli fyzicky i psychicky zvládnout a zvítězit,“ dodává slovenský reprezentant.

Slavia v minulé sezoně zvládla oba zápasy proti České Lípě, v prvním kole ligy vyhrála na palubovce soupeře vyhrála 5:3, doma pak podobným výsledkem 6:3.

Démoni Česká Lípa mají zatím v této sezoně tři body za domácí vítězství nad Mělníkem 4:3. Ostatní zápasy svěřenci trenéra Karla Kruliše prohráli. „Nebude mít bohužel k dispozici úplně kompletní kádr, přesto se budeme snažit odehrát co nejlepší zápas,“ uvedl Karel Kruliš před cestou do Edenu.

Pro diváky jsou připraveny již tradičně velice zajímavé ceny, tou hlavní pak víkendový pobyt na zámku Štiřín, který poskytl Slavii Český svaz projektů.

Majitelé permanentek na fotbal i na hokej mají vstup zdarma, je to pozvánka zejména pro hokejové fanoušky, pro které jsme určili výkop zápasu tak, aby mohli na hokejový zápas v pohodě přejit!

Výkop je v sobotu v Edenu od 13 hodin!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700