Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 7.2.2019

V sobotu od 15 hodin přivítají slávisté v Edenu svého tradičního soupeře – Interobal Plzeň. S týmem ze západu Čech sehráli v minulých třech letech dva souboje v play-off. Navíc vzhledem k vývoji v tabulce to vypadá, že se v rozhodující části sezony potkají oba týmy znovu. V listopadu zvítězili slávisté na plzeňské palubovce 4:0.

"Čeká nás silný soupeř, který se v průběhu sezony stále zlepšuje, má vyrovnaný kádr, kde je každý hráč nebezpečný. Hrajeme doma, pro nás musí být jediným cílem vítězství. Bodů už jsme poztráceli dost," uvedl před zápasem trenér Slavie Ivan Božovič.

K prvnímu vzájemnému utkání v této sezoně se vrátil i plzeňský trenér David Frič. „Domácí zápas jsme prohráli zaslouženě a máme soupeři co vracet. Jedeme k utkání s pokorou, nicméně v novém roce předvádíme velmi dobré výkony a chceme na ně navázat i na Slavii. Potřebujeme bodovat a zároveň si budeme chtít vyzkoušet některé věci před play-off. S vysokou pravděpodobností na sebe navzájem narazíme, a i z tohoto pohledu bude jistě utkání velmi zajímavou konfrontací.“

Interobal je před cestou do Edenu na pátém místě, na svém kontě má šest výher a osm proher. Nejvýraznější osobností v kádru je reprezentant Lukáš Rešetár, který se do Plzně vrátil po dlouhých úspěšných letech v Chrudimi. Spolu s ním nastupují v základní sestavě i další reprezentanti – Michal Kovács and Michal Holý.

Utkání má výkop v 15 hodin, můžete jej tedy navštívit před fotbalovým zápasem Slavia – Teplice. Bohužel se vzhledem k programu v hale, který byl stanoven před dlouhou dobou, nepodařilo vytvořit pro fotbalové fanoušky ještě větší časovou rezervu. Majitelé permanentek na fotbal i lední hokej mají vstup na utkání zdarma.

O přestávce zápasu budou slavnostně předány zlaté medaile mistrovskému týmu U17 Slavie, který si minulý víkend v Edenu zajistil historicky první triumf v juniorské lize v této kategorii. 

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700