Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.3.2019

V pátek 29. března od 20 hodin končí v jednotném termínu základní část VARTA futsal ligy. Slávisté přivítají v posledním domácím utkání SK Olympik Mělník. Majitelé permanentních vstupenek na hokej a fotbal mají vstup zdarma! Slavia skončí po základní části na čtvrtém místě a pokud se nestane něco opravdu neočekávaného, bude jejím soupeřem v play-off Interobal Plzeň. Na pátém místě by ještě mohl skončit právě páteční soupeř z Mělníka, ale to jen v případě, že by v Edenu zvítězil a Plzeň prohrála doma s Uherským Hradištěm. První utkání play-off se tak bude v Edenu hrát v úterý 2.4 od 20:00.

"Já jsem v Mělníce nehrál, protože jsem tady ještě nebyl, takže soupeře ještě neznám. Určitě ale vím, že když budeme hrát všichni jako tým a každý dáme do zápasu sto procent, tak to zvládneme a získáme tři body. Musíme se před play-off udržet v dobré náladě a na vítězné vlně," řekl před zápasem autor hattricku z posledního zápasu proti Hradišti Marko Radovanovič.

Podobně vidí zápas také Daniel Klíma: "Bude to podobné utkání jako to poslední proti Uherskému Hradišti. Dostali jsme v něm řadu zbytečných branek, budeme muset bránit mnohem zodpovědněji.“

Trenér Ivan Božovič nebude mít k dispozici Zdeňka Situ a Jana Žežulku, kteří jsou v nominaci české reprezentace U19, která tento týden bojuje v Rusku o postup na UEFA EURO.

Pro všechny fanoušky bude připraveno losování cen od našich sponzorů, které proběhne už tradičně o přestávce zápasu.

Výkop je ve 20 hodin, těšíme se na každého fanouška!

Program závěrečného kola VARTA futsal ligy:
Slavia – Mělník
Teplice – Chrudim
Sparta – Helas Brno
Plzeň – Uherské Hradiště
Ostrava – Česká Lípa

Z VARTA futsal ligy sestupuje Ostrava, postoupilo zatím Dynamo České Budějovice.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700