Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 31.10.2019

Po skončení reprezentační pauzy přivítá Slavia už tento pátek 1. listopadu od 20 hodin v Edenu v rámci 7. kola VARTA futsal ligy tradičního soupeře - Helas Brno. Soupeř má na svém kontě v této sezoně zatím dvě vítězství, když v domácí hale porazil Mělník a Hodonín, jeden bod si připsal také za domácí remízu s Českou Lípou.

„Myslím, že nás čeká zajímavé utkání. S Helasem nejsou nikdy jednoduché a jednoznačné zápasy. Mají kádr, který má za sebou dost těžkých duelů v první lize. Já věřím v sílu našeho týmu, a že potvrdíme roli favorita tohoto zápasu. Domácí zápasy musíme bezpodmínečně vyhrávat. Tři body zůstanou v Edenu!“ burcuje sebe i své spoluhráče kapitán Jan Homola.

Brankář Václav Kubíček, který v minulosti působil také v Edenu, přidává svůj hlas. “V pátek nás čeká jeden z favoritů celé soutěže. Slavia má skvělého trenéra a velice kvalitní kádr. Jsou jednoznačný favorit, respektujeme jejich sílu, ale určitě nejedeme na výlet a pokusíme se překvapit a získat nějaký bod.”

Slavia v minulé sezoně dokázala nad Helasem vyhrát obě utkání – doma v Edenu 7:3 a v Brně 3:1. V domácím utkání nastřílel pět branek Marko Pršič, ve venkovním televizním duelu se trefil třikrát Radim Záruba. Helas je v současné tabulce na sedmém místě se sedmi body, Slavia je pátá a má o pět bodů víc.

Výkop pátečního utkání je ve 20 hodin, majitelé permanentek na fotbal a hokej mají vstup zdarma.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700