Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 13.8.2020

V krásném areálu Spartaku Perštejn zahájili futsalisté svoji přípravu na novou sezonu futsalové ligy. Pod vedením trenéra Davida Filingera absolvovalo šestnáct hráčů první z řady tréninků, které jsou zaměřeny především na úvodní získání fyzické kondice. S A týmem absolvují souběžně toto soustředění také juniorské a dorostenecké týmy, pod dohledem svých trenérů Homoly, Slámy, Šimona a členů realizačního týmu.

"Našli jsme tu ideální zázemí, výborně připravené hřiště a všechno, co na takové soustředění potřebujeme," pochvaloval si trenér Filinger podmínky, ve kterých začala nová slávistická sezona.

"Zaměříme se hlavně na sílu a dynamiku, kluci dostanou do těla, v plánu jsou tři tréninky denně. Kromě toho dojde také na probrání některých taktických věcí. Dorostenecké a juniorské týmy se budou více soustředit na herní a taktické věci," dodal slávistický kouč, který tak v Perštejně velí celkem skoro padesáti hráčům, neboť samozřejmě dohlíží na přípravu i našich mladých nadějí.

V Perštejně přivítal novou posilu ze Slovenska Filipa Vaktora, kromě něj také dva španělské hráče - Jordiho Mayora a Aleixe Navarra, kteří jsou v klubu zatím na zkoušku.

Naše tréninkové jednotky sledovali i diváci, nejvíce v obležení byl náš juniorský tým, který je čerstvým Mistrem České republiky. Někteří juniorští mistři republiky, například Svatopluk Plíšek, Zdeněk Sita a Filip Hruška, absolvují některé tréninkové jednotky s A týmem.

"Jsem rád, že jsou s námi všechny týmy, a zvlášť U-19 hned od začátku, bude záležet na nich, jak se o svoji šanci poperou,' doplnil trenér.

Slávistický A tým  bude v Perštejně více než týden, pak budou v přípravě pokračovat v Edenu. Soustředění juniorů bude o dva dny kratší a realizovat jsme ho mohli jen díky podpoře Prahy 10, které patří velký dík. 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700