Autor: Ondřej Zlámal, foto: Facebook   Vloženo dne: 17.8.2020

Rádi bychom poblahopřáli českým hráčům a zejména bývalým slávistickým dlouholetým oporám Ondřejovi Míčovi a Michalu Salákovi k zisku německého mistrovského titulu. Spolu s nimi získali titul s týmem VfL 05 Hohenstein-Ernstthal také další čeští futsalisté - Daniel Klíma, který také působil ve Slavii, Johan Vavrek, Michal Belej a Jakub Řezníček.

"Viděl jsem semifinálové utkání proti týmu TSV Weilimdorf. Musím uznat, že utkání mělo velmi dobrou úroveň. Soupeř měl v sestavě mnoho chorvatských hráčů a prezentoval se zajímavým stylem. Nicméně kluci z Hohensteinu si s tím dokázali poradit a v prodloužení postoupili. Myslím, že zisk titulu je zcela zasloužený. Zajímavým a vlastně svým standardním výkonem se prezentoval Ondřej Míča. Pro mě jeden ze tři nejlepších leváků v ČR. Klukům gratuluji, získat titul není nic jednoduchého. Mají můj respekt," přidává se ke gratulaci kapitán Slavie Jan Homola.

"Chtěl bych poděkovat tomuto týmu, který dnes získal mistrovský titul. A umožnil mi získat tuhle cenou trofej nejen jako hráči, ale poprvé i jako trenérovi. Já tvrdím, že trenér je dobrý tak, jak dobrý je mančaft. Moc vám děkuji a smekám před vámi. A doufám, že budeme pokračovat v nastolené cestě. Zároveň bych chtěl poděkovat svoji rodině, všem fanouškům, kteří nás podporovali, sledovali a drželi nám palce. Doufám, ze se uvidime na Lize mistrů," uvedl na svém facebookovém profilu Michal Salák.

To další z vítězů Ondřej Míča byl mnohem stručnější. "Můžu skončit," zavtipkoval.

Výsledky VfL 05 Hohenstein-Ernstthal:
Čtvrtfinále:
Futsal Panthers Koln 3:1
Semifinále: TSV Weilimdorf 4:2 po prodloužení
Finále: Jahn Regensburg 6:2
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700