Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 27.10.2014

Jistě víte, že Likop Třinec začal sezónu v hale ve Smilovicích a to z toho důvodu, že "jeho" hala v Třinci prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Ta ale již skončila a poprvé se v ní futsalisté Likopu představí v úterý 28.10.2014, kdy přivítají v televizním utkání pražskou Slavii.

Oba soupeři nezačali ligovou sezónu právě ideálně, lépe je na tom v tabulce Slavia, která má 4 body, Třinec má zatím na svém kontě nulu. Nicméně bylo by nespravedlivé přehlédnout, že moravský celek odehrál zatím jen dvě utkání. A v domácím prostředí, před svými diváky, se jeho hráči určitě poperou o plný bodový zisk.

Utkání, které v úterý 28.10.2014 začne v 18:00 hod., budou sledovat kamery České televize, které divákům nabídnou tuto zajímavou podívanou v přímém přenosu na stanici ČT Sport. Určitě si udělejte čas a sledujte tento zápas, který bude hodně důležitý pro další vývoj ve spodní polovině tabulky!

Slavia v posledním kole poprvé v sezóně vyhrála, když zvítězila v Mělníce 2:1. „Před televizním zápasem v Třinci nás výhra nad Mělníkem velmi povzbudila, byť byla vydřená. Vybojovaná výhra se počítá dvojnásob,“ upozornil prezident pražské Slavie Daniel Kolman a přešel k úternímu soupeři: „Likop je v domácím prostředí velmi silný soupeř, ke kterému máme velký, ale zdravý respekt. Výhodu domovské tvrze by mohly umazat specifika televizního utkání i to, že Třinec nastoupí v domácí hale po rekonstrukci poprvé. Chybět bude vykartovaný Homola, počítat již ale můžeme s Filingerem, kterému vypršel trest za vyloučení v prvním kole. David umí být rozdílovým hráčem, v negativním i pozitivním slova smyslu. Já věřím, že tentokrát ukáže svou příznivou tvář.“

Přijdou nás povzbudit severomoravští fanoušci sešívaných barev?

Likop Třinec - SK Slavia Praha
Sportovní hala STARS Třinec
Úterý 28.10.2014, 18:00 hodin
Přímý přenos Česká televize ČT 4 Sport
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700