Autor: chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 27.3.2015

Třetí čtvrtfinálové série play off CHANCE futsal ligy odstartuje v pátek od 20 hodin. Vítěz základní části FC Balticflora Teplice hostí osmý celek – SK Slavia Praha. Favoritem zápasu jsou jednoznačně domácí vlci. A toho si je vědom i nejvyšší představil severočeského klubu. „Měl bych říct, že nás se Slavií čekají těžké zápasy, těžká série. Já ale budu upřímný, i když nechci urazit slávisty ani pana Kolmana, ale myslím si, že to bude jednoduché. Třeba se budu mýlit a Slavia bude bojovat. Tipuji tři-nula na zápasy,“ řekl prezident Balticflory Teplice Michal Žák.

Tepličtí v základní části Slavii dvakrát jednoznačně porazili. Doma 7:1 a v Edenu dokonce 10:3.

Žákův protějšek, slávistický šéf Daniel Kolman, chce Teplicím cestu za titulem co nejvíce znepříjemnit: „Pomýšlíme na body jako v každém zápase. V mančaftu je dobrá nálada. Play off jsme chtěli, nechtěli jsme se mu vyhnout. Těžkých zápasů s kvalitním soupeřem je v naší lize málo a pro nás je každý takový duel dobrý. Nemáme co ztratit a jedeme předvést kvalitní futsal.“

Cílem Slavie je alespoň jednou vyhrát. „Chtěli bychom jeden zápas Teplicím sebrat a nechceme jim ze série udělat procházku růžovým sadem. Cílem je, abychom hráli v Edenu dva zápasy. Chceme, aby to vlky bolelo a na sérii dlouho vzpomínali,“ vzkázal na sever Čech Kolman.

PLAY OFF CHANCE FUTSAL LIGY 2015

Čtvrtfinále I.

FC Balticflora Teplice – SK Slavia Praha (pátek 27. března, 20:00)

Zápasy v základní části

Teplice – Slavia 7:1, Slavia – Teplice 3:10
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700