Autor: Chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 17.5.2017

Futsalista Slavie Praha Radim Záruba si v letošní sezoně CHANCE ligy zahrál i za Chrudim. Nyní se proti ní postaví v prvním finále, které se hraje v pátek. Slavie je po postupu do finále v euforii. Může ji však výrazně nakopnout anebo uškodit. „Jsme outsiderem v každé sérii letošního play off. Euforie po postupu trvá. Pokud budeme hrát na hranici našich možností, tak nám euforie může pomoct Chrudim potrápit,“ prohlásil slávista Radim Záruba. Má jeho tým větší sebevědomí než před play off? „Myslím si, že ano. V play off si vše sedlo a zapadlo do sebe. Podáváme výkony, jaké bychom měli. Máme sebevědomí na to, abychom ERA-PACK potrápili,“ odpověděl český reprezentant.

Záruba v letošní sezoně v Chrudimi působil. Mohl by Slavii poradit, co na Východočechy bude platit. Jistý recept už nabídla ve druhém semifinále i Sparta, která s Chrudimí remizovala po základní hrací době 3:3. „Ze Sparty se dá vzít příklad, ale potřebujeme štěstí. Musíme hrát na hranici svých možností a obětavosti. Snad se nám něco podaří, bude se hrát dobrý futsal a rozhodčí nebudou hru kazit,“ zasmál se Radim Záruba.

Speciální motivaci proti Chrudimi Záruba necítí. „Nejsem nijak zvlášť motivovaný. Beru to tak, jako bych hrál proti komukoliv jinému. Na každý zápas se připravuji stejně. Chci vyhrát, ať je to Benago nebo ERA-PACK,“ zdůraznil.

chancefutsalliga.cz
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700